Saadet Partisinden Kestel eski belediye başkanına ziyaret

Saadet Partisi Bursa il başkan yardımcısı Ali Osman Karahan, Taner Keleş ve Salih Kocatepe ile beraber Kestel eski belediye başkanı Yener Acar’ı ziyaret ettiler.

Saadet Partisinden Kestel eski belediye başkanına ziyaret
banner98

Saadet Partisi Bursa siyasi işlerden sorumlu il başkan yardımcısı Ali Osman Karahan, Bursa’da görev yapan eski belediye başkanlarını ziyaret edeceklerini ve bu program çerçevesinde Kestel ilçesinde başladıklarını söyledi.

Bu çerçevede Kestel’de üç dönem üst üste hizmet eden belediye başkanı Yener Acar’ı ziyaret ettiler.

Yener Acar, Saadet Partisi il başkan yardımcısı Ali Osman Karahan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek onur verdiklerini ifade etti.

Karahan, ziyaretlerin Bursamıza hizmet eden belediye başkanları ve vekillerini de kapsayacağını ifade ederek, programın bu bağlamda değerlendirilmesi gerektiğini söyledi

Acar, ak partinin 2022’de yola çıktığı mananın değiştiğini ifade ederek, bizim 60-70 yaşındaki büyüklerimiz zannediyor ki ak parti hala yirmi sene önceki ak parti. Ak parti değişti, eski ak parti yok artık dedi.

Karahan, ülkemizin birlik ve beraberliğe her zamankinden çok daha fazla ihtiyacının olduğunu söyleyerek, ülkemizin yeniden onur ve izzete ihtiyacı olduğunu, içerde kutuplaştırıcı dil yerine birleştirici dil kullanmalıyız. Saadet Partisi birleştirici dili kullanıyor dedi.

Sohbetin ardından Saadet Partililer Yener Acar’a “İslam Toplumunda Siyaset Ahlakı” kitabını hediye etti.

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0