banner101

Polis Teşkilatının Kuruluşu Geniş Güvenlik Önlemleri Altında Kutlandı

Adana’da polis teşkilatının kuruluşunun 171. yıl dönümü töreni geniş güvenlik önlemleri altında yapıldı.Adana Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 171. yıl dönümünü Atatürk Parkı’nda yapılan törenle...

Polis Teşkilatının Kuruluşu Geniş Güvenlik Önlemleri Altında Kutlandı
Adana’da polis teşkilatının kuruluşunun 171. yıl dönümü töreni geniş güvenlik önlemleri altında yapıldı.
Adana Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 171. yıl dönümünü Atatürk Parkı’nda yapılan törenle kutladı. Tören öncesi son günlerde polise yönelik terör olaylarının artması nedeniyle geniş güvenlik önlemleri alındığı görüntü. Alana giren herkes tek tek arandı. Tören alanını gören hakim binalara özel harekat polisleri yerleştirilirken, tören alanında bombaya duyarlı köpek arama yaptı. Daha sonra törene geçildi.
Tören, Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek’in Atatürk Anıtı önüne çelenk koymasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulduktan sonra İstiklal Marşı okundu. Zeybek, yaptığı konuşmada polis teşkilatının gece-gündüz demeden fedakarca demokrasi ile temel hak ve özgürlükler için çalıştığını söyledi.
Törene CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, ABD Adana Konsolosu Linda Specht ve çok sayıda emniyet müdür yardımcısı, şube müdürü ve polis memurları katıldı.
Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2016, 12:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0