Oyun Hamuru Nedir?

Oyun hamuru özellikle anaokulu çağındaki çocukların el becerilerini geliştirmek aynı zamanda görsel zekâlarını arttırmak için kullanılan hamur kıvamında ki oyuncaklardır. Farklı renkleri ile birlikte hem çocukları renkleri öğrenebilmesi aynı zamanda farklı figürler oluşturarak görsel hafızasını genişlemesi için kullanılan ürünlerdir.

Oyun Hamuru Nedir?
banner98

Oyun hamuru özellikle anaokulu çağındaki çocukların el becerilerini geliştirmek aynı zamanda görsel zekâlarını arttırmak için kullanılan hamur kıvamında ki oyuncaklardır. Farklı renkleri ile birlikte hem çocukları renkleri öğrenebilmesi aynı zamanda farklı figürler oluşturarak görsel hafızasını genişlemesi için kullanılan ürünlerdir. Ebeveyin kontörün de 1 katlı olarak kullanılmalıdır. Özellikle 0-3 yaş çocuklar için uygun olmayançeşitleri 12 farklı renk ile piyasa içerisinde farklı firmalar aracılığıyla alıcıları ile buluşturmaktadır.

Oyun Hamuru Kullanırken Dikkat Edilecek Hususlar Nelerdir?

Hem gençlerin hem de çocukların rahatlıkla kullanabileceği oyun hamuru çeşitleri, mevcut kurulan aparatları ile birlikte farklı renk ve desenler oluşturabilmek için kullanılan ürünlerdir. Özel kapak kutuları sayesinde kuruma yapma. Aynı zamanda su ile temas ettirilmemelidir. Kuruyan oyun hamurları tekrar kullanılamaz yenileri ile değiştirilmelidir. Oyun hamuru mutlaka çocuğu kendi şahsına ait olmalıdır.

Tüm Oyun hamurlarını ulaşabilmek ve buna benzer oyuncaklar ile ilgili bilgi alabilmek için nternet adresimizi tıklayabilir güvenli alışveriş işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2020, 09:04

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0