ÖNÜMÜZDEKİ HAFTADAN İTİBAREN ADAYLARIMIZ AÇIKLANMAYA BAŞLAYACAK

Bursa İl Başkanlığı’nın Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Fuaye Alanı'nda yapılan temayül yoklamasına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Necmi İnce İle SEÇİM ÖZEL’e önemli açıklamalarda bulundu.

banner98

Bursa İl Başkanlığının temayül yoklamasında ki heyecanı ve son gelişmeleri ÇAY TV ve ManşetX Gazetesi ortak canlı yayını ile ekranlara taşıyan Necmi İnce İle SEÇİM ÖZEL, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kayayı, canlı yayında konuk ederek, temayül izlenimleri ile belediye başkan adayları ne zaman açıklanacak konusuna açıklık getirdi.

AK PARTİ TEKNOLOJİYİ EN ETKİN KULANAN PARTİDİR

Bu yeni sistemle birlikte çok daha hızlı, etkin bir şekilde teşkilat yoklamalarımızı gerçekleştirdik. AK Parti, her türlü yeniliği siyasi olarak teşkilatlarına da sunmanın mutluluğunu yaşıyor. Türkiyede bir ilk olan e-temayül sistemimizin partimize, teşkilat mensuplarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bursa'yı hem büyükşehirde hem de tüm ilçelerinde kazanacak şekilde güçlü adaylarla birlikte 2019 Mart'ta çok daha güçlü hale getireceğiz.

Necmi İnce: AK Parti Bursa temayülü hakkında ki görüşleriniz nedir sayın bakanım?

Fatma Betül Sayan Kaya: AK Parti’nin Bursa Temayül Yoklaması çok güzel geçti. Gerçekten bu gün burada tam bir demokrasi şöleni olacak şekilde temayül yoklamamızı gerçekleştirdik. Ben AK Parti Genel Başkan Yardımcısı olarak, Bursa heyetine başkanlık ettim. 6 milletvekilimiz ile birlikte temayül yoklamamızı yaptık. Teşkilatlarımızdan çok yoğun bir katılım oldu.  Türkiye’de ilk defa E-TEMAYÜL ile yoklamamızı yaptık. Çok çevreci yani sıfır atık anlayışı ile tek bir kağıt israfı olmadan temayül yoklamamızı gerekleştirdik. Hem çok daha hızlı, anında genel başkanımızın önüne sonuçlar düşecek şekilde temayül yoklamamız neticelendi. Hem de tek bir ağaca tek bir kağıda zarar vermeden gerçekleşti. Bu da bu güne kadar çevreci bir yaklaşım ile politikalarını sürdüren partimizin, Türkiye’ye yeni kazandırdığı bir yoklama sistemi. Ben buradan, emeği geçen seçim işleri başkanımız Ali İhsan Yavuz bey başta olmak üzere, seçim işleri başkanlığımıza çok teşekkür ediyorum.

Necmi İnce: Herkesin aklında şu soru var. Bu temayül yoklaması sonuçları açıklanacak mı?

Fatma Betül Sayan Kaya: Temayül sonuçları genel başkanımızın önüne düşecek. Genel Başkanımızda, değerlendirmeleri yaparken, heyette değerlendirecek.

Necmi İnce: Belediye başkanlarının adaylıkları ne zaman açıklanacak?

Fatma Betül Sayan Kaya: Önümüzdeki haftadan itibaren bazı illerde açıklamalar başlanacak. Ben şimdiden ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2018, 14:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0