Öğretmenler fidan dikim etkinliğinde buluştu

Öğretmenler fidan dikim etkinliğinde buluştu
banner98

 İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, öğretmenlerle Beykoz Baklacı Mahallesi'nde oluşturulan alanda fidan dikti.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü İstanbul Öğretmen Akademileri tarafından "24 Kasım Öğretmenler Günü" kapsamında düzenlenen etkinliğe, Levent Yazıcı, Kanlıca Orman İşletme Müdürü Erdinç Kurt ve ilçedeki öğretmenler katıldı.

Orman Genel Müdürlüğü ekiplerinin yönlendirmeleriyle Yazıcı ve öğretmenler, oluşturulan alanda fidan dikti. Yazıcı, dikilen fidanlara ilk can suyunu verdi.

Etkinliğe katılanlar daha sonra günün anısına "24 Kasım Öğretmenler Gününüz kutlu olsun" yazılı pankartın önünde fotoğraf çektirdi.

Program çerçevesinde İstanbul'un 39 ilçesinde öğretmenlerin katılımıyla fidan dikildi.

- Resim sergisi açıldı

"24 Kasım Öğretmenler Günü" etkinlikleri kapsamında, Levent Yazıcı ve beraberindekiler Küçüksu Mesire Alanında yürüyüş yaptıktan sonra Sabancı Öğretmenevi'nde resim sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

Burada katılımcılara hitap eden Yazıcı, "Öğretmenliği bütünleyen çok önemli alanlardan biri sanki fidan dikmekmiş gibi gelir. O yüzden bugün aslında değerli meslektaşlarımızla fidan diktik. Toprağa yeni ağaçlar ekledik ve büyümeleri için suladık." dedi.

Öğretmenler Günü kapsamında kentte düzenlenen etkinliklerin bugün itibarıyla başladığını belirten Yazıcı, "Hafta boyunca da öğretmenlik mesleğini ortaya koyan çok farklı söyleşiler, etkinlikler, sergiler, kültür ortamları, öğretmenlerimizin sağlıkla ilgili bilgilendirilmesini destekleyecek paneller ve çalışmalar olacak. Öğretmenlik mesleği için ne söylersek az. Öğretmenlik mesleğinin ülke için insanlık için anlamı herkes tarafından içselleştirilmiştir. Hepimizin zannediyorum ortak inancıdır. Öğretmenlik mesleği geleceğin ve yarınların umududur, diye düşünüyorum. İyi ki öğretmeniz diyorum." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2022, 16:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0