Nostaljik Kartlar Geçmişi Geleceğe Taşıyor

Geçmişi geleceğe taşıyan tebrik kartları yine postanelerde yerini aldı.PTT, her yıl olduğu gibi bu yıl da ücretsiz bayram kartpostallarını bastırarak 80’li ve 90’lı yılları tekrar yaşatıyor. Yılbaşı, dini bayramlar gibi özel günlerde...

Nostaljik Kartlar Geçmişi Geleceğe Taşıyor
banner98
Geçmişi geleceğe taşıyan tebrik kartları yine postanelerde yerini aldı.
PTT, her yıl olduğu gibi bu yıl da ücretsiz bayram kartpostallarını bastırarak 80’li ve 90’lı yılları tekrar yaşatıyor. Yılbaşı, dini bayramlar gibi özel günlerde yaptığı kampanyalar ile mektup yazmak, kartpostal göndermek gibi alışkanlıkların kazandırılmasının hedeflendiğine dikkat çeken PTT, milyonlarca kartpostal bastırdı.
Cep telefonu ve elektronik postalara karşı teknolojiye direnen nostaljik kartlar PTT şubelerinden ücretsiz alınırken, kartlar yurt içi 1.60, yurt dışı 2.80 TL.’den gönderiliyor.
Bursa PTT yetkilileri, artık unutulmaya yüz tutmuş olan tebrik kartlarının bir anlamda vatandaşlar tarafından nostalji anlamını içerdiğini belirtirken, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Beyzanur, bu bayramda İstanbul’da bulunan akrabalarına tebrik kartı göndermeyi ihmal etmedi.
Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2015, 11:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0