banner102

Mirzabeyoğlu’ndan 16 Yıl Sonra İlk Konferans

İslami Büyük Doğu Akıncıları Cephesi (İBDA-C) örgütünün lideri olarak yargılandığı davadan tahliye edilen Salih Mirzabeyoğlu, 16 yıl aradan sonra ilk konferansını verdi.Haliç Kongre Merkezi’nde ‘Adalete Mutlak’a Yaşanmaya Değer...

Mirzabeyoğlu’ndan 16 Yıl Sonra İlk Konferans
İslami Büyük Doğu Akıncıları Cephesi (İBDA-C) örgütünün lideri olarak yargılandığı davadan tahliye edilen Salih Mirzabeyoğlu, 16 yıl aradan sonra ilk konferansını verdi.
Haliç Kongre Merkezi’nde ‘Adalete Mutlak’a Yaşanmaya Değer Hayat İçin’ konulu konferans veren Mirzabeyoğlu, ‘Yaşasın Kumandan Mirzabeyoğlu’ sloganlarıyla karşılandı. Mirzabeyoğlu, burada katılımcılara yapacağı hitap öncesinde bir gazetecinin daha önce yaptığı bir habere atıfta bulunarak, “Silahlar sustuğu zaman ne konuşacağız demiştim ya, buna dair bir misal vereyim. Cevat Rıfat Atilhan, bizim kuşak iyi tanır onu ama gençleri bilmiyorum. Yahudilik ve Masonluk bahsinde çok eser vermiştir ve bu işinde biraz alınması bakımından suyu çıkmıştır. Onun üstüne duracağım” dedi.
Mirzabeyoğlu, “Onun Yahudilik üzerine kitapları halkta öyle bir hale döndü ki uyuz ilacı gibi oldu kitapları. ‘Onu yapma sakın masonların oyunudur’, ‘Aman bunu yapma masonların oyunudur’… Ama çok sonra bizim üstat ile olan beraberliğimi sırasında ben bir takım şeyleri üstada söylerken bunu da araya sıkıştırdım. Üstadım o Mason oyunudur, bu Yahudi oyunudur. İş öyle bir hale geldi ki acaba kimse bir şey yapmasın diye bunları da mı Yahudi yayıyor” diye konuştu.
Mirzabeyoğlu, daha sonra katılımcılara yaşam deneyimlerini anlatarak tecrübelerini paylaştı.
Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2014, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0