banner102

MHP'den BBP'ne katılımlar oldu !

BBP İl başkanlığında yapılan toplantıda partiye katılımlar oldu.MHP Yunuseli teşkilatında görev yapan içlerinde Ülkü Ocakları başkanlığı yapan ve mahalle temsilciliklerinde görev yapanların bulunduğu 50 kişi partiye katıldı.

MHP'den BBP'ne katılımlar oldu !
BBP İl başkanlığında yapılan toplantıda partiye katılımlar oldu.

MHP Yunuseli teşkilatında görev yapan içlerinde Ülkü Ocakları başkanlığı yapan ve mahalle temsilciliklerinde görev yapanların bulunduğu 50 kişi partiye katıldı.

BBP İl Başkanı Ömer Ünsal, ülke gündemine yönelik açıklamalarda bulundu. Ülkenin bu hale gelmesinde siyasi partilerin sorumluluğu olduğunu söyleyen Ünsal, “Tek sorumlu olmayan parti BBP’dir. Dolayısıyla biz bundan sonra her zaman için var olduğumuzu söylüyoruz. Bundan sonra BBP bu ülkenin geleceğine mührünü basacaktır. Bundan sonra, ümit ediyorum ki önümüzdeki günler de partimiz bu manada gerekli oy çoğunluğunu sağlayacaktır. Oy potansiyelini eline geçirecektir. Ümit ediyorum gelecek Büyük Birliklilerin ve Alperenlerin olacaktır. Katılım gösteren arkadaşları tek tek kutluyorum” dedi.

MHP ÇİZGİSİNDEN KAYDI

BBP’nin gençliğe ve gençlere verdiği önemin farkında olduklarını söyleyen Yunuseli Ülkü Ocakları görevlisi Aytekin Ergün, şöyle konuştu: “Geleceğimizin milli ahlak ve değerlere, vatan millet sevgisine, Türk İslam ülküsüne sahip gençlerimizle sağlam temellerimizle inşa edileceğinin farkında olan ona göre siyaset yapan BBP’de bulunmaktan şahsım ve arkadaşlarım adına sevincimi ifade etmek istiyorum.”

Yunuseli Ülkü Ocağı eski Başkanı ve Yunuseli temsilcisi Ersin Karagül de MHP’nin sahip olduğu çizgisini kaybettiği için BBP’ye geçiş yaptıklarını kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2014, 21:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0