Mehmet Atmaca Akçaabatlılar Derneğini ziyaret etti

Saadet Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Mehmet Atmaca, Vatan mahallesinde bulunan Trabzon Akçaabat, Kültür Sosyal ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti.

Mehmet Atmaca Akçaabatlılar Derneğini ziyaret etti
banner98

Ayrıca Dernek ziyaretine Yıldırım Belediye başkan adayı Dr. Sadettin Sadi Sesli, belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda partililer katıldı.

Saadet Partisi belediye başkan adaylarını, Akçaabat Kültür Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hüseyin Salih ve yönetim kurulu üyeleri kabul etti. Dernek üyeleriyle bir süre sohbet eden Atmaca, Adaletin ortadan kalktığına vurgu yaparak yolsuzlukların arttığı ve güven ortamının kalktığını ifade etti. Yolsuzluk yapanların yargılanmadığı bir zamanda insanların yargıya güvenlerinin de azaldığı dile getirildi. 

Büyükşehir belediye Başkan Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Mehmet Atmaca, Ak parti sanki başka muhalefet partisi yokmuş gibi hareket ediyor. Halbuki geçmiş dönemde bu ülkeye Refah belediyeciliğinde biz hizmet ettik, hiç birisinde bir tane yolsuzluk olmadı dedi.

Dernek Başkanı Hüseyin Salih’de, sanayi şehri ile yaşam alanları içi içe oldu. Bursa böyle bir durumda ve yaşanılabilir bir şehir olmaktan çıktı dedi.

Yıldırım Belediye Başkan Adayı Dr. Sadettin Sadi Sesli’de, aileler dağılıyor, çocuklar anne babaları dinlemiyor. Evin dışında her şey serbest, parayı nasıl kazanırsan kazan anlayışı var. Eskiden insanlar borç verirlerdi, şimdi kefil de olmuyorlar dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0