Lösemili Çocuklar Gazetecilerin Gününü Kutladı

Lösemili çocuklar, zor günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde unutmadı.

Lösemili Çocuklar Gazetecilerin Gününü Kutladı
banner98
Lösemili çocuklar, zor günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde unutmayarak, “Lösemili çocuğun maskesinin arkasındaki gülüşü milyonlara gösterdiğiniz için çok teşekkür ederiz” dedi.

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) bünyesinde bulunan lösemili çocuklar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetecilere mesaj yayınladı. LÖSEV tarafından yapılan yazılı açıklamada, miniklerin gazetecilere yönelik tebrik mesajları da yayınlandı. Açıklamada, “Her mesleğin zor yanları vardır ama bir meslek vardır ki günlük koşuşturma arasında hayatın akışını fark etmemizi sağlar. Mesai kavramı tanımaksızın toplumun gözü kulağı olan, gerçeklerin peşinde yılmadan koşan ve 15 yıldır çocuklarımızı hiç yalnız bırakmayan değerli basın mensuplarımız 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü en içten dileklerimizle kutlarız. Bu anlamlı günde çocuklarımızın kalplerinden dudaklarına dökülen mesajlarını sizlerle paylaşmak istiyoruz:

Emine G (13), “Bütün zorluklar içinde her zaman haberlerde gazetelerde bize yer verdiğiniz için kendimizi çok değerli hissediyoruz sizleri çok seviyoruz.”

Gamze A (13), “Lösemili çocuğun maskesinin arkasındaki gülüşü milyonlara gösterdiğiniz için çok teşekkür ederiz.”

Aysun Ç (13), “Lösemi ve kanserle verdiğimiz büyük savaşta sizin de desteğinizi hissetmek bize güç veriyor.”

Ahmet T (13), “Bazen yazılarınızla bazen fotoğraflarınızla, kimi zaman dondurucu soğukta, kimi zaman yağmurlu havalarda ama her zaman yüreğinizle sesimiz olduğunuz için iyi ki varsınız, Çalışan Gazeteciler Günü’nüz kutlu olsun.”

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2014, 00:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0