banner102

Limak Enerji İndirimli Fiyatlarıyla Müşterilerine Bugüne Kadar Yaklaşık 1 Milyar Tl’lik Fayda Sağladı

5 milyon kişiye hizmet veren Limak Enerji, gerek hayat kolaylaştırıcı uygulamalarıyla gerek sosyal projeleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Limak Enerji, 81 ildeki müşteri portföyünde bulunan sanayi ve ticarethane abonelerine indirimli ve bir yıl boyunca değişmeyen fiyatlar sunarak tasarruf imkanı sağlıyor. İşletmeler bütçelerinde 5 bin TL’ye varan tutarda tasarruf edebiliyor.

Limak Enerji İndirimli Fiyatlarıyla Müşterilerine Bugüne Kadar Yaklaşık 1 Milyar Tl’lik Fayda Sağladı

Yaklaşık 1 milyar TL’lik fayda sağlandı

Müşteri memnuniyeti odaklı yapısıyla tüm Türkiye’ye hizmet veren Limak Enerji, ticarethane ve sanayilere indirimli ve bir yıl boyunca değişmeyen fiyatlar sunarak aynı zamanda bütçelerinde de tasarruf etmelerini sağlıyor. Şirket, şu ana kadar gerçekleştirmiş olduğu indirimli satışlarla müşterilerine yaklaşık 1 milyar TL’lik fayda sağladı. İndirimli elektrikten faydalanabilecek müşterilerine çeşitli kanallardan ulaşarak, bilgilendirmelerde bulunmaya devam ediyor.

İşletmeler 5 bin TL’ye yakın bir tutarda tasarruf edebiliyor

Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da 5 milyon tüketiciye hizmet sunan Limak Enerji, hayata geçirdiği pek çok proje ile enerjinin verimli kullanılması ve tüketicilerin bu konuda bilinçlendirilmesine yönelik çalışmalar yürütüyor. Müşteri portföyünde bulunan sanayi ve ticarethane abonelerine özel tasarruf ve verimlilik projeleri sunan şirket bu proje ile işletmelere 5 bin TL’ye varan tasarruf imkanı sunuyor. Şirket aynı zamanda tüketicilerine sunduğu indirimli fiyat ve faturalarını taksitlendirme gibi özel avantajları ile öne çıkıyor.

Limak Enerji, vatandaşlara özel tasarruf tüyoları sunuyor

Limak Enerji, tüketicilerine enerji tasarrufu konusunda ipuçları verdiği 'Enerji Danışmanım' projesi kapsamında oluşturduğu Enerji Danışmanı Timi ile evleri ve iş yerlerini ziyaret ederek, tasarruf ve verimlilik konusunda bilinçlendirme gerçekleştiriyor. Ziyaret sırasında elektronik aletlerin, aydınlatmaların, ısıtma ve soğutma sistemlerinin enerji tüketimleri incelenerek, bu cihazların nasıl kullanılması ve konumlandırılması gerektiği anlatılıyor. Aynı zamanda kullanıcılara özel olarak, sunulan tasarruf ve verimlilik tavsiyeleri ile hem enerji tüketiminde hem de fatura tutarlarında nasıl düşüş sağlayacakları gösteriliyor. Proje ile tüm Türkiye’de pek çok ev ve iş yerine ulaşarak, tasarruf bilincinin yaygınlaştırılması amaçlanıyor.

İşletme ve hanelerde yüzde 20 oranında tasarruf sağlamak mümkün

Enerji Danışmanım Projesi kapsamında seçilen örnek işletmede elektrik faturası 2.031 TL iken, şirketin yürüttüğü bilinçlendirme çalışmalarıyla işletmenin fatura tutarını 1.625 TL’ye kadar düşürmesi sağlandı. Böylece iş yeri sahibi ayda yüzde 20 oranında tasarruf sağlayarak, yılda da yaklaşık 5 bin TL’ye varan bir tutarı tasarruf edebilecek. Yine seçilen örnek ailede elektrik faturası 191 TL iken yapılan bilgilendirmeyle ailenin faturalarını 150 TL’ye kadar düşürmesi sağlandı. Böylece ziyaret edilen aile ayda ortalama yüzde 20 tasarruf sağlayarak, yılda da yaklaşık 500 TL’ye varan bir tutarı tasarruf edebilecek duruma geldi.

Pandemi sürecinde müşterileriyle omuz omuza ilerledi

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde müşterilerine yönelik birçok kolaylık sunan Limak Enerji, enerji kesintisi gibi müşterilerin mağdur olabilecekleri durumlarla karşı karşıya kalmaması için 3 taksit uygulaması başlatarak müşterileriyle pandemi sürecinde de omuz omuza ilerledi. Bu uygulama kapsamında müşteriler, kredi kartsız olarak ödemelerini 3 aya kadar taksitlendirebildiler. Uygulama kapsamında 14 milyon TL tutarındaki, 32.500 adet fatura taksitlendirildi. Şirket, Kesintisiz Enerji Uygulamasıyla da enerji kesim oranında %75’lik bir düşüş sağladı. Ayrıca şirketin, müşterilerin faturalarının ödeme tarih aralığını ve alt limitlerini kendilerinin belirleyeceği Esnek Fatura Uygulaması da bulunuyor.

Elektronik faturaya geçen hem indirim kodu kazanıyor hem de doğayı koruyor

Limak Enerji, bir şirketin bulunduğu şehre ve bölgeye katkı sağlamasının çok önemli olduğunu bölgede yaptıklarıyla vurguluyor. Hizmet verdiği sektör enerji olduğu için sosyal sorumluluk projelerini de daha çok bu alanlarda yoğunlaştıran Limak Enerji, her alanda çevreyi ön planda tutuyor.

Abonelerinin elektronik faturaya geçmeleri için de teşvik edici çalışmalar yapan şirketin, yaklaşık 3 milyon abonesinin 1 milyondan fazlası bugün elektronik yolla faturasını alıyor. Şirket, elektronik faturaya geçen müşterilerine iş birliği içerisinde bulunduğu çeşitli kuruluşlardan indirim kodu hediye ediyor ve müşterilerini doğanın korunması için teşvik ediyor. Müşterilerine elektronik faturaya geçebilmeleri için çağrı merkezi, online işlem merkezi ve müşteri işlem merkezlerinden gereken desteği sağlıyor. Özellikle salgın döneminde müşteri işlem merkezlerindeki yoğunluğun azaltılmasını hedefleyen şirket, bu konuda dijital kanal kullanımını artırmaya yönelik iletişim çalışmaları da yürütüyor.

Bir sosyal proje olarak faturalama amacıyla kullanılan kağıt miktarının karşılığı olarak hizmet bölgelerinde her yıl bin ağaçlık orman oluşturuyor. Şirket, tüketilen kağıtları tekrar doğaya kavuşturmak amacıyla Yeşil Dönüşüm Ormanları Projesi’ni devreye alarak doğadan aldıklarını doğaya geri verme noktasındaki farkındalığı ile bu alanda da çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor. Bugüne kadar; Bursa, Çanakkale ve Balıkesir’de oluşturduğu ormanlara ek olarak ağaçlandırma çalışmalarına da devam ediyor.

Bilinçlendirme çalışmaları dijital olarak da çocuklarla buluşuyor

Her ne kadar pandemi döneminde bazı projelerinin uygulanması kesintiye uğramış olsa da sosyal projelerini çeşitlendirerek ve dijitalleştirerek sürdürmeye devam eden Limak Enerji, sağlık, çevre, sanat ve eğitim alanında pek çok sosyal projeye sahip. Bu amaçla yenilenebilir enerji konusunda öğretici olmak amacıyla çocuklara yönelik atölye çalışmalarında çeşitli gereçler ve oyuncaklar tasarlatıyor, enerji temalı kitapları eğitim ve yaş gruplarına göre kategorilendirip öğrencilerle buluşturuyor. Ana sınıfı ve birinci sınıf öğrencilerine yönelik yenilenebilir enerji kaynaklarını ve sağladığı faydayı resimler ve etkinliklerle öğrenebilecekleri Enerjik Tatil Etkinlik ve Boyama Kitabını hazırlayan kurum, ortaokul düzeyindeki öğrencilerin de deneyler yaparak enerjiye dair konuları kavrayabilecekleri Geleceğin Enerjisi Kitabını tasarladı. Pandemi döneminde bu kitaplara erişimi kolaylaştırmak amacıyla kitapların dijital versiyonlarını web sitelerinden kullanıma sundu. Ayrıca yenilenebilir enerji konusundaki bilincin daha çok çocuğa ulaşarak, yerleşmesini sağlamak için öğrencilere ödüllü bir yarışma da düzenleyerek bu yarışmada kitaplardaki deneyleri yapıp, fotoğrafını ileten çocukları ödüllendirdi.

Pandemi döneminde sokak hayvanları da unutulmadı

Limak Enerji özellikle pandemi sürecinde beslenme sorunları yaşayan sokak hayvanları için “Sevgimiz, Enerjimiz Sizinle” projesi ile müşteri işlem merkezlerinin önlerine yerleştirdikleri mama ve su kapları ile sokağa çıkma kısıtlamasında yiyecek ve su bulmakta zorlanan sokakta yaşayan hayvanlara yardımcı olmaya devam ediyor. Limak Enerji, bu proje ile yalnızca pandemi döneminde değil, yaz-kış fark etmeden sokak hayvanlarının besin ve su bulmalarına destek oluyor.

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0