LC Waikiki ile Retro Yaz

Kent Meydanı AVM -1 Çarşı Katı'nda bulunan LC Waikiki 2019 İlkbahar/Yaz Kadın ve Erkek Koleksiyonları, renklerin ve çizgilerin doğallığı içinde retro esintisi taşıyor. LC Waikiki, trend ve güçlü tasarımların yer aldığı bu koleksiyonla, gardıropları adeta festivale dönüştürüyor.

LC Waikiki ile Retro Yaz
banner98

LC Waikiki, 2019 İlkbahar/Yaz Koleksiyonunu günün her anında stilini yansıtmak isteyenler için özenle hazırladı. Klasik, smart casual, spor ve günün her türlü ritmine ayak uyduran temaları ile LC Waikiki, bu yaz yine moda tutkunlarının başını döndürecek.

Tasarımların ve Renklerin Gücü LC Waikiki Kadın Koleksiyonu’nda

Bu yılın moda dünyasında batik desenler yükselişe geçiyor ve neon renkler yer alıyor. Retro havasının estiği üç tema, güçlü renklerin enerjisinde bir LC Waikiki kadını olarak karşımıza çıkıyor.

LC Waikiki Kadın Koleksiyonunda yer alan ve karşımıza çıktığı 70’lere damga vuran batik yeniden yükselişe geçiyor. 70’lerin geçiş dönemini anımsatan baskı çeşidi ile farkını ortaya koyan ve sezonun trendi olarak ön plana çıkan Batik temalı parçalar baş döndürüyor. Tamamen 70’lerin hippie dönemini yansıtan bu akım, minimal evler, kum, müzik unsurları, deri kanepeler, eski model arabaların yer aldığı ögelerle gün yüzüne çıkıyor. Batik temasında denim ceketler, sweatler, desenli bluzlar, tişörtler yeni sezonda gardıropların vazgeçilmez parçaları arasında yer alıyor.

80’lerin renkli dünyasının Neon ile geri döndüğü sezonda her tondan neonun yanı sıra hacimli kollar ve vatkalar trendlerde bir adım önde yer alıyor. Neon teması 80’ler ve 90’lardan aldığı ilhamla moda severleri geçmişe ışınlarken neon baskılı tişörtler, neon animal print baskılı elbiselerle buluşuyor. Neon parlaklığı da bu yılın yükselenleri arasında göz kırpıyor.

Marine teması da bu kez retro öğeler ile Denim Retro temasında buluşuyor. Bu temaya mavi ve tonları, siyah, beyaz ve kırmızı renklerin retro ile harmanlanması sonucu ortaya çıkan turuncu, mor, toprak ve pembe tonları eşlik ediyor. Denim etkisi ile marin teması zincir desenler ve chanel kumaşlarla farklı kimlikleri ortaya çıkarıyor. Baş ve boyun eşarpları, büyük, abartılı takılar ve mid çantalar ise aksesuarlar arasında dikkat çekenler arasında yer alıyor.

Şehirli Erkeğin Koleksiyonu LC Waikiki’de…

LC Waikiki İlkbahar/Yaz 2019 Erkek Vision Koleksiyonu Country Smart teması ile karşımıza çıkıyor. Kırsal yaşamdan esinlenilen kahve tonları ve naturel dokulu kumaşlar smart outfitlerle buluşup şehirli erkeği özgün kılıyor.

Casual Koleksiyonu’nda ise yaza geçiş döneminin ilk teması olan Marine Modern, canlılık hissini kırmızı renk ile yaratırken mavi ve beyaz tonlar ile kompozisyonu tamamlıyor. Enine çizgilerin çokça kullanıldığı temada color blok etkisi ile dinamik bir etki yaşatıyor.

Retro siluetlerin yer aldığı renk paletinde sezonun canlı renkleri ve temel renkler Aktif Sportemasında bir araya geliyor. Eşofman takımlarda kullanılan raşel kumaşlar hem spor hem günlük kombinlere uyum sağlıyor. T-shirtlerde kullanılan pamuk tuşeli yumuşak ve konforlu kumaşların yanı sıra, spor yaparken giyilebilecek dikişsiz kumaşlar bu sezonun en çok kullanılacak ürünlerinde karşımıza çıkıyor.

Sokak modasından etkilenen, heyecan verici disiplini ile ortaya çıkan Enerji Life teması ise sportif, eğlenceli canlı renklerle modaya uygun bir tema. Blok, enine ve boyuna çizgiler, slogan baskılar ile birleşerek detaylarda göz dolduruyor.

Sezonun önemli iki rengi mint ve mercan, yazın coşkusuna giriş yapan bir hikaye olarak Minttemasında bir araya gelerek çiçek desenleri ve blokların trendlerini yansıtıyor.

Blue teması ise günlük giyimde denim ile kombinlenmesi kolay tshirt ve gömleklerden oluşuyor. Indıgo rengin camel tonları ile güzel bir uyum yakaladığı tema, bir denim hikayesine davet ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0