banner101

Kurşun Kalem Seti

Eğitim yıllarından en çok kullanılan kırtasiye ürünleri arasında yer alan kurşun kalem, zaman ilerledikçe farklı kalemler yerini aldığını görebilirsiniz.

Kurşun Kalem Seti

Fakat eğitim sürecindeki kişilerin zorunlu olarak kullanması gereken kalem türüdür. Kalem çeşitleri fazla olduğu için kullanım alanı da yaygın bir materyal olduğundan tercih edilmektedir. Devlet kurumları tarafından yapılan sınavlarda özellikle kullanılması gereken bir üründür. Son zamanlarda ise sınava giren herkese kurum tarafından özel üretilmiş kalemler verilmektedir. Karakalem çalışması yapan kişilerin de kullandığı ürünler arasında yer alır ve bu kalemlerin üzerindeki bulunan HB özelliği kalemin koyu mu açık mı yazdığını belirtmektedir. Örneğin 2B sert ve koyu yazarken 2H ise yumuşak ve açık yazmaktadır. Buna göre de resim çalışmaları yapılmaktadır. Gölgenin yoğun olduğu yerlerde koyu kalemler kullanılır. Tek ve set halinde satılan bu ürünler kalite ve markasına göre farklı fiyat aralığında yer almaktadır.

Kurşun Kalem Nasıl Üretilir?

Gövdesi tahtadan olan kalemin minesi; grafit, kil ve emprenye kimyasallarından oluşan kurşun kalem ürünlerine https://www.kayakirtasiye.com.tr/kursun-kalemler sayfasını ziyaret ederek ulaşabilirseniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0