Kumaş Laminasyon Özellikleri Nelerdir?

Pek çok farklı amaçla üretilen kumaş laminasyon ürünleri, çeşitlerine ve özelliklerine bakıldığında ileri teknoloji ile üretildiği kesindir.

Kumaş Laminasyon Özellikleri Nelerdir?
banner98

Döşemelik kumaş ve astarlarda sıkça kullanılan kumaş laminasyon birinci sınıf özelliklere sahiptir. Son teknolojiyle üretilen ve üstün özelliklere sahip olan kumaş laminasyon ürünleri sünger kumaş uygulamalarının vazgeçilmezi haline gelmiştir. Tekstil sektörünün en önemli parçalarından birisi olan ürün özellikle gömleklik kumaş uygulamalarında oldukça dayanıklıdır. Özellikleri ve kullanım alanları açısından oldukça geniş bir yelpazeye sahip olan kumaş laminasyon ürünleri yüksek teknoloji ile üretilmiştir.  Kullanım alanları olarak Membran uygulamaları, Kot-astar uygulamaları, Gömleklik kumaş uygulamaları, Döşemelik kumaş-astar uygulamaları, Sünger kumaş uygulamaları, Ceket Mont kumaş-kumaş uygulamaları ve Nonvowen – tela uygulamaları olarak sayılabilir. Siz de kumaş laminasyon ile ilgili detaylı bilgiye https://www.teknolamlaminasyon.com.tr/kumas-laminasyon adresinden ulaşabilirsiniz.

Kumaş Laminasyon Özellikleri Nelerdir?

Kumaş laminasyon ürünlerinin su geçirmezlik özelliğinin yanı sıra nefes alma özelliği de bulunmaktadır. Sünger kumaş ve kot – astar uygulamalarında en çok tercih edilen ürünlerden birisidir. Tekstil ürünlerinden döşeme ürünlerine kadar oldukça geniş bir yelpazede kullanıma sahiptir. Tüm bu özelliklerinin yanı sıra yanmama özelliğine de sahiptir. Nefes alabiliyor olması sebebiyle konforlu bir kullanım alanı sağlamaktadır.

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2018, 15:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0