Kaliteli Kumandalı Helikopter

Havalı demek bazı oyuncaklar için az kalır. Kumandalı helikopter işte böyle oyuncaklardandır. Bir helikopterde olması gereken bütün ekipmanları ve cihazları barındıran bu oyuncağı alıp sevinmeyen bir çocuk yoktur. Genellikle erkek çocuklarının oynadığı ve tercih ettiği helikopterler kumandalı olunca kızlar tarafından da çok beğenilir.

Kaliteli Kumandalı Helikopter
banner98

Havalı demek bazı oyuncaklar için az kalır. Kumandalı helikopter işte böyle oyuncaklardandır. Bir helikopterde olması gereken bütün ekipmanları ve cihazları barındıran bu oyuncağı alıp sevinmeyen bir çocuk yoktur. Genellikle erkek çocuklarının oynadığı ve tercih ettiği helikopterler kumandalı olunca kızlar tarafından da çok beğenilir. Gerçek bir helikopterin minyatürü edasındaki oyuncakta dişlileri, şanzımanı, pimleri, pervaneleri, çubukları ve daha birçok parçayı görebilirsiniz. Oyuncağın tam 130 tane parçası değiştirilebilmektedir. Aslına bakarsanız çocuklar uyuyunca yetişkinlerin dahi oynayabileceği kadar kaliteli ve güzel bir oyuncaktır.

Modelleriyle Kumandalı Helikopter

Oyuncaklar Orta ve büyük boyları bulunan kumandalı helikopter oyuncakların manevra yeteneği son derece gelişmiştir. İncelediğinizde kumandalı oyuncağın ne kadar kaliteli olduğunu sizler de onaylayacaksınız. Sola, sağa, aşağı, yukarı tam 360 derece manevra yapabilmektedir. Gyro teknolojisinin kullanıldığı helikopterleri havada belli süre asılı sabit kalabilmektedir. Havada asılı kalabilmesi için kumandadan komut vermenize bile gerek yok. 10*20*55 cm ebatlarına sahip olan oyuncağı alarak çocuğunuzu mutlu etmek istiyorsanız hiç vakit kaybetmeden https://www.oyuncakbiziz.com/kumandali- helikopter adresini ziyaret ederek sizlere özel hazırlanan kampanyalardan ve indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2020, 13:13

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0