KALDER’DEN ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE İLHAM VEREN KAMU YÖNETİMİ PROJE ÖDÜLÜ

KALDER’DEN ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE İLHAM VEREN KAMU YÖNETİMİ PROJE ÖDÜLÜ
banner98

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından düzenlenen 2023 yılı ‘İlham Veren Kamu Yönetimi Ödülleri’nin yerel yönetimler kategorisinde ‘Kadın Güçlenme Merkezi ve Mor Haritam’ uygulamalarıyla ödüle layık görüldü.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından düzenlenen 2023 yılı İlham Veren Kamu Yönetimi Ödülleri”nin yerel yönetimler kategorisinde Kadın Güçlenme Merkezi ve Mor Haritam uygulamalarıyla ödüle layık görüldü.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun konferans salonunda gerçekleştirilen törende ödülü Ankara Büyükşehir Belediyesi adına Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Serkan Yorgancılar ile Strateji Geliştirme Daire Başkanı Melek Günden Çınar aldı.

“ULUSLARARASI PLATFORMLARDA DA BİRÇOK BELEDİYEYE ÖRNEK OLDUK”

Ankara Büyükşehir Belediyesinin mükemmellik yolculuğuna devam ettiğini belirten Strateji Geliştirme Daire Başkanı Melek Günden Çınar, “Bugün aldığımız ödül aslında süreç itibarıyla bir ilk ve öncü proje. Çünkü bu proje kapsamında kadınlar ihtiyaç duydukları bütün ihtiyaçları bir merkezden sağlayabiliyorlar. Bununla sadece Türkiye'de değil uluslararası platformlarda da birçok belediyeye örnek olduk. Bunun için teşekkür ediyorum bu projelerde sorumluluk almış olan bütün arkadaşlarıma ayrıca bu ödülü bu yıl afette hikâyeleri yarım kalmış kadınlara hediye ediyorum” dedi.

Hollanda Büyükelçiliği ile Birleşmiş Milletler Kadın Birimi (UN WOMEN) tarafından desteklenen Mor Haritam ve Kadın Güçlenme Merkezi uygulamalarının aldığı ödül nedeniyle çok mutlu olduklarını aktaran Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Serkan Yorgancılar ise şu ifadeleri kullandı:

“Bu ödülü aldığımız için öncelikle çok mutluyuz. KalDer tarafından düzenlenen İlham Veren Kamu Yönetimi Ödülleri projesinde Kadın Güçlenme Merkezimiz ve Mor Haritamız ödülüne layık görüldü ve alanında 1. olduk. Ankara'daki Başkentli kadınlara verdiğimiz hizmetlerin takdir edilmesi de bizi ayrıca mutlu etti.”

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0