Kablosuz Kulaklık Modelleri

Müzik tutkunları her anını müzikle geçirenler bu tutkunuzu yüksek performanslı kulaklıklar ile daha keyifli hale getirebilirsiniz. Kablonun dolaşmasından rahatsız olanlar kablosuz kulaklık çeşitleri şık tasarımları ve konforlu yapısıyla sizleri kendisine çekmektedir.

Kablosuz Kulaklık Modelleri
banner98

Müzik tutkunları her anını müzikle geçirenler bu tutkunuzu yüksek performanslı kulaklıklar ile daha keyifli hale getirebilirsiniz.  Kablonun dolaşmasından rahatsız olanlar kablosuz kulaklık çeşitleri şık tasarımları ve konforlu yapısıyla sizleri kendisine çekmektedir. Kulak üstü kablosuz  ya da kulak içi kulaklıklar isteklerinize cevap veren modellerdir. Ses hassasiyetine sahip olmalıdır kulaklıklar. Uzun süre kulağın içinde olduğundan kulağı rahatsız edici ses kulağa zarar verecek duruma gelebilir.  Rüzgarlı ya da gürültülü ortamlarda dahi sesi net duymanızı sağlayan dış sesleri azaltan yapısının olması dikkate alınmalıdır.  Hafif malzemeden üretilmiş kulaklıklar kulaklarınızı rahatsız etmez , taşırken zorluk yaşamazsınız.

Kablosuz Kulaklık Özellikleri

Spor yaparken, doğa yürüyüşlerinde ya da başka aktivitelerinizde yanınızdan ayırmadığınız kulaklıklar artık hayatımızın bir parçası haline geldi. Telefona gelen aramaları tek bir tuşla yanıtlayabileceğiniz gibi Siri ve Google Asistan ’ına da tek bir tuşla ulaşabilir istediğiniz işlemi yapabilirsiniz. Gürültülü önleyici mikrofon dikkatleri sadece sese odaklar. Konuşma sırasında karşınızdaki kişinin sadece sizi duymasını sağlar. Terleme ve suya karşı etkili olan su geçirmez sertifikalı kulaklıklar spor yapanların en çok dikkat ettiği özellikler arasındadır.  Kulaklık seçimi tarzınızı yansıtır mı? Evet yansıtır. Ofis ortamında daha çok kulak arkası kulaklıklar,  yürüyüşlerde kulak üstü kulaklıklar ;spor salonlarında kulak içi kulaklıklar tercih edilir. Kulaklıklarda aranan bir başka özellik hareketler sırasında kulaktan düşmemesidir. Özel Maghook tasarımı kulaklığın kulaktan düşmeyecek şekilde tasarlanmıştır.

https://www.desibela.com/kablosuz-kulakliklar  

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0