banner101

Jandarma’dan Kardeş Eli

Şenkaya İlçe Jandarma Komutanlığında vatani görevini yapan erbaş ve erler kardeş okulu olan Özyurt Mahallesi İlköğretim okulunda arızalı alanların onarımını yaparak eksiklerini tamamladı.Zor şartlarda görev yapan öğretmenlerin daha...

Jandarma’dan Kardeş Eli
Şenkaya İlçe Jandarma Komutanlığında vatani görevini yapan erbaş ve erler kardeş okulu olan Özyurt Mahallesi İlköğretim okulunda arızalı alanların onarımını yaparak eksiklerini tamamladı.
Zor şartlarda görev yapan öğretmenlerin daha rahat bir ortamda çalışmalarını sürdürmeleri için kullanılmayan bir odayı değerlendirerek öğretmenler odası olarak dizayn eden askeri personel, arızalı ve kapanmayan sınıfların kapı ve pencerelerinin onarılması, dersliklerin boyanması, tıkalı olan bacaların açılması, kullanılmaz halde olan yazı tahtalarının değişimi, okul bahçesine kilit taşı yapılması, çamur ve toprak olan alanlara beton dökülmesi, arızalı olan bilgisayar ve yazıcıların yerine yenisinin temin edilmesi, çocuk parkının zemininde bulunan taşlar temizlenerek zemine kum serilmesi gibi faaliyetlerin yanında, öğrencilere yardımcı kitaplar ve test kitapları hediye etmiştir.
Ayrıca Jandarma trafik timi tarafından ise öğrencilere trafik bilgilendirme semineri düzenlenmiş olup, 24 Kasım öğretmenler gününde yeni neslin mimarlarını unutmayarak erkek öğretmenlere kravat, bayan öğretmenlere ise fular hediye edilmiştir.
Özyurt Mahallesi İlköğretim Okulu öğretmenleri ve öğrencileri, Şenkaya İlçe Jandarma Komutanlığı Personelininin daha kaliteli bir eğitim amacıyla yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.
Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2014, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0