banner101

İSTANBUL’DA BTP’YE KATILIM PROGRAMI

Bağımsız Türkiye Partisi’ne (BTP) katılımlar devam ediyor.

İSTANBUL’DA BTP’YE KATILIM PROGRAMI

BTP İstanbul İl İnsan Kaynakları ve Koordinasyon Başkanlığı'nın düzenlediği programların adresi bu kez Maltepe idi. Programda BTP’nin yeni üyelerine rozetleri takıldı.

Programda konuşan BTP MYK Üyesi, Teşkilat Başkan Yardımcısı Dilek Erdoğanyılmaz “Kapılarımız sonuna kadar herkese açık, aramıza hoş geldiniz diyorum. İyi ki varsınız, hep birlikte çok güzel şeylere imza atacağız” derken, İstanbul İnsan Kaynakları ve Koordinasyon Başkanı Doç. Dr. Ali Bestami Kepekçi, “Ülkemiz şu anda Mustafa Kemal Atatürk'ün koyduğu çizgiden, raydan çıkmıştır. Bunu  yeniden raya koymak için bir mücadele içerisindeyiz. Çok şey istemiyoruz. Mustafa Kemal Atatürk ne istediyse onu istiyoruz. Biz Prof. Dr. Haydar Baş Bey'den Mustafa Kemal Atatürk'ün kim olduğunu öğrendik. Çünkü bize yıllarca O yanlış tanıtıldı ve şimdi O’nunla beraber, genç genel başkanımızla beraber artık var bir hayalimiz diyoruz, geleceğe ümitle bakıyoruz. Çünkü bizim projemiz var, çünkü bizim çözümümüz var, çünkü bizim gibi bizim sizler gibi dostlarımız var” ifadelerini kullandı.

“Ülkemiz sanki bir dejavu yaşıyor”

BTP Gençlik Kolları Başkanı, Genel Başkan Yardımcısı Fatih Akburak ise Türkiye’nin içinden geçtiği ekonomik krize işaret etti.

AKP iktidarıyla 20 küsur sene geçtiğini belirten Akburak, “Ülkemiz sanki bir dejavu yaşıyor. Tarihten ders çıkarmamışız da tekrar tarih tekerrür ediyor gibi…  Aynı o 2000'li yıllarda yaşadığımız ekonomik krizin daha derinini, daha kötüsünü bugün yine yaşıyoruz ve aynı o günlerde olduğu gibi bugünlerde de, ‘acaba nereye gitmemiz lazım, ne yapmamız lazım’ diye insanlar bir çözüm arayışındalar. Genç genel başkanımız Hüseyin Baş bu arayışta olan insanlara gerçekten bir umut oldu” dedi.

“Sadece BTP’nin ekonomi modeli var”

BTP Genel Başkan Yardımcısı Ender Karabulut da “Bugün Türkiye'de siyasi partiler arasında parti programında bir ekonomi modeli olan tek siyasi parti Bağımsız Türkiye Partisi’dir. Arkadaşlar, işte bu da Milli Ekonomi Modeli’dir. Bu, 120'ye aşkın ülke tarafından hayata geçirilmiş prensipleri olan Türkiye'de siyasi partiler arasında parti programında yer alan tek ekonomi modelidir” diye konuştu.

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0