İrlanda Dil Okulları

İrlanda’da dil eğitimi almak isteyenler artık Academix Yurtdışı Eğitim Danışmanlık tarafından destek talep edebiliyor. Öncelikle İrlanda dil okulları her zaman prestijli okullar arasında yer alırken konum itibariyle de İrlanda’nın yaşanabilir ülkeler arasında olduğu unutulmamalıdır. Özellikle de Dublin şehri, Avrupa’nın en yoğun turist ağırlayan bölgelerinden biridir. Eğitim dili İngilizce olan bu ülkede her birey ilkokul döneminden itibaren anadil İrlandaca’yı öğreniyor. Resmi kurumlarda da bu dilin geçerli olduğu bilinirken dil eğitimi almak isteyenler Cork, Galway ve Dublin gibi önemli şehirleri görme fırsatı yakalayabiliyor.

İrlanda Dil Okulları
banner98

2007’den sonra dil eğitiminde popülerlik kazanan İrlanda’da 200’den fazla eğitim veren dil kurumu bulunmaktadır. Haliyle yurtdışı dil okulları arasından seçim yapmak isteyenler artık İrlanda gibi güvenli ülkeleri tercih etmeye başlamıştır. Sadece dil eğitiminde değil genel olarak yurtdışı eğitim sürecinde de İrlanda’nın tercih edildiği biliniyor. Academix Yurtdışı Eğitim Danışmanlık sayesinde bölge hakkında merak ettiğiniz tüm soruların yanıtlarını bulabilir ve eğitimin başından sonuna kadar uzman danışmanlar eşliğinde süreci yönetebilirsiniz.

İrlanda’da Dil Eğitimi Almak

Türk öğrencilerin son zamanlarda tercih etmeye başladığı İrlanda dil okulları hem fiyat hem de çalışma izni verilmesi bakımından önem arz ediyor. 25 hafta ve üzerindeki programlara katılan öğrenciler çalışma izni alarak maddi anlamda kendini rahatlatırken, yabancı dil gelişimini de sürdürmektedir. Bölgede Türk öğrenci sayısı az olmakla beraber her zaman güvenilir bir ortam vardır. En çok tercih edilen şehir Dublin’dir. Bu şehirde yüksek öğrenim kurumlarının yanı sıra 3 farklı üniversite bulunmaktadır.

İrlanda Dil Okulu Programları


İrlanda dil okulları kapsamında katılım sağlayabileceğiniz programlar;
 Akademik İngilizce
 İş İngilizcesi
 Tatilde İngilizce
 Genel İngilizce
 IELTS hazırlık programı
 TOELF hazırlık programı
 Pratik İngilizcesi
 Cambridge sınavlarına hazırlık
 English + şeklinde sıralanmaktadır.

Academix Yurtdışı Eğitim Danışmanlık bu süreçte hangi programı tercih etmeniz gerektiğine yardımcı olacak ve başvuru için gerekli belgeleri de hazırlayacaktır.

İrlanda Dil Okulu Başvuru Şartları Nelerdir?

İrlanda’da dil eğitimi almak isteyen öğrenciler başvuru şartlarını yerine getirmelidir. Bu şartlar, belgeler ve kabul aşamaları;


 Pasaport fotokopileri
 Okul başvuru formları
 Okul başvuru ücretleri
 Banka mektubu
 Sponsor teminat mektubu olarak sıralanır.

Academix Yurtdışı Eğitim Danışmanlık tarafından doldurulacak olan diğer formlar da yine öğrencilerle paylaşılır. Öte yandan okul başvuru ücretleri her kurumda farklılık gösterir. Ayrıca banka mektubu da Academix ofislerinden temin edilmektedir.

İrlanda’da Konaklama Seçenekleri

Yurtdışı dil eğitimi almaya karar veren öğrenciler en çok İrlanda’da konaklama seçeneklerini merak ediyor. Öncelikle bu ülkede yurt, oteller, aile yanı ve rezidanslar yer almaktadır. Öğrencilerin beklentilerine göre Academix danışmanları bu konuda detaylı bilgileri paylaşmakta ve tavsiyelerini iletmektedir. Ayrıca okul tarafından yönlendirme yapılan aileler de denetlendiği için sorunsuz bir eğitim süreci öğrencileri bekleyecektir.

İrlanda’da Ulaşım ve Masraflaru

Aylık harcamalar her öğrenci için değişkendir. Ancak ortalama 2.000 Euro’ya kadar aylık harcamalar yapılabilir. Ulaşımda ise toplu taşımalar tercih ediliyor. Ancak okula yakınlık kapsamında birçok öğrenci bisiklet kullanımına yönelmektedir. Academix Yurtdışı Eğitim Danışmanlık ulaşım ve masraflar olmak üzere sağlık sigortası ve diğer tüm teminatlar için sizlere detaylı bilgi verecek ve yurtdışında eğitim sürecini başarılı bir şekilde sürdürmenizi sağlayacaktır. Daha fazla beklemeden Academix ofislerini ziyaret edebilir veya telefonla iletişim kurabilirsiniz. İrlanda hem Türkiye’den hem de diğer ülkelerden yabancı dil eğitimi almak isteyen öğrencilere çok daha güzel fırsatlar sunmaya devam etmektedir. İrlanda’da dil okuluna gitmek istiyorsanız bu sayfaya göz atmanızı öneriyoruz.

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2020, 10:25

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0