İnci Bileklik

İnci, bir kadının en vazgeçilmez aksesuarlarındandır. Bulunduğu her modeli daha da kaliteli yapan incinin en güzel hali ise tabii ki de inci bir bilekliktir. Bu inci bileklikler kalın yapıda olabileceği gibi, ince yapıda da olabilmektedir. Mon Reve, aklınıza gelebilecek bütün ince bileklik modelleri ile karşınıza çıkmaktadır.

İnci Bileklik
banner98

İnci Bileklik Modelleri

Cleo inci bileklik modeli, kadınların sıklıkla tercih ettikleri modeller arasına girmiştir. Son dönemlerin modası olan inci, bu bileklik ile asil bir hal almıştır. Çok klasik bir model olan Cleo inci bileklik, takılarınızın arasında mutlaka yer vermeniz gereken bir modeldir. Çok sıralı incilerden oluşmasıyla, bileği dolu gösterir ve şıklık yarışında sizi bir adım öne taşır.

Jasmin Charm inci bileklik, yine çok sıralı incilerden oluşmaktadır. Gerçek incilerden oluşan bu model, üzerinde bulundurduğu charmlar ile bu ürünü daha da ihtişamlı bir hale getirmektedir.

Believe In Pearl modeli ise, belki de inci bileklikler arasında en ihtişamlı olanıdır. Birden çok sıra inciden oluşan bu model, gece elbisenizin kusursuz görünmesini kolaylıkla sağlamaktadır.

Mon Reve sizler için hazırladığı inci bileklik koleksiyonu ile kombininize şıklık katmak için burada. Siz de bileğinize en yakışan modeli kolaylıkla seçebilir, sepetinize ekleyebilir ve alışverişinizi rahatça tamamlayabilirsiniz. Şıklık yarışında koleksiyonuyla sizi bir adım öne çıkaracak olan Mon Reve, her daim ihtiyaçlarınızı karşılamak üzere yanınızda.

https://www.shopmonreve.com/kategori/inci-bilezik

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0