banner101

İNCE ziyaretler devam ediyor

İNCE MEDYA GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Necmi İnce, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz ile Gürsu Kaymakamı Mustafa Koç’u makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

İNCE ziyaretler devam ediyor

Bünyesinde bulundurduğu ManşetX Gazetesi, Konuttrend Gazetesi, ManşetX Dergisi, www.mansetx.com, www.bursahabermerkezi.com , www.konuttrend.com haber siteleri ile adeta Bursa medyasının Amiral gemisi olan İNCE MEDYA GRUP, siyasi parti temsilcileri ile bürokrat ziyaretlerine devam ediyor.

Fırat Yılmaz’a hayırlı olsun ziyareti

Yapılan kongre ile CHP Nilüfer İlçe Başkanlığı’na seçilen Fırat Yılmaz’ı makamında ziyaret eden İNCE MEDYA GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Necmi İnce, Fırat Yılmaz’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Necmi İnce. ‘’Fırat Yılmaz Bursa medyasına büyük emeği geçmiş, gerçek bir medya emekçisidir. Kendisinin CHP Nilüfer İlçe Başkanlığı’na seçilmesi beni fazlasıyla memnun etmiştir. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum’’ dedi.

Gürsu Mustafa Koç ile daha güzel

Cumhuriyet Halk Partisi ziyareti sonrası Gürsu’ya geçen İNCE MEDYA GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Necmi İnce, Gürsu Kaymakamı Mustafa Koç’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Necmi İnce, ‘’ Gürsu Kaymakamımız Mustafa Bey başarılı, Gürsu için gecesini gündüzüne katan başarılı bir kaymakamımız. Gürsu’ya gelince gördüm ki, Gürsu onunla daha güzel.’’ Dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0