İMAR YASASI MAĞDURLARI AHMET DAVUTOĞLU İLE BULUŞTU

İMAR YASASI MAĞDURLARI AHMET DAVUTOĞLU İLE BULUŞTU
banner98

İmar Yasasına Takılanlar Derneği Genel Başkanı İbrahim Hacıoğlu ve beraberindeki heyetle birlikte Ankara'da  Gelecek Partisi Genel Merkezinde Genel Başkanı Sn. Ahmet Davutoğlu'nu makamında ziyaret ederek sıkıntılarını ve sorunlarını aktardılar.
İmar Yasasına Takılanlar Derneği Genel Başkanı İbrahim Hacıoğlu ve beraberindekiler heyeti dinleyen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu bu konunun çözülmesi için grup toplantısında ve TBMM konunun gündeme gelmesi için ellerinden geleni yapacaklarını aktardı.
Ayrıca Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu İmar Yasasına Takılanlar Derneğine destek vererek sosyal medya hesabından 

"Büyük rant baronlarının çıkarlarını korumak için imar affı çıkaranların kendi küçük köy arazilerinde inşa ettikleri mütevazi yapılar dolayısıyla ağır para ve hapis cezasına maruz bıraktıkları kardeşlerimizle buluştuk. İmar Yasasına Takılanlar Derneği yönetici ve temsilcileriyle Genel Merkezimizde yaptığımız toplantıda, sorunu ve çözümü konuştuk."  görüşlerini açıklayarak mağdur olan milyonlarca kişiye destek verdi.
Ankara'da olan İmar Yasasına Takılanlar Derneği Genel Başkanı İbrâhim Hacıoğlu yarında ziyaretlerine devam ederek diğer siyasi partilerin imar komisyonunda görev yapan Milletvekilleri ile görüşerek sıkıntılarını ve sorunlarını anlatmaya devam edeceklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2023, 20:35

Necmi İnce

YORUM EKLE
YORUMLAR
Birsen
Birsen - 7 ay Önce

Bizim istediğimiz sadece kendi yerimize yaptığımız müstakil evlerimizde huzur içinde oturmak

Selvi Sırım
Selvi Sırım - 7 ay Önce

Kendi tapulu arsalarımız üzerindeki az katlı evlerimiz, yıkım ile karşı karşıya. Hem barınma ihtiyacımız hem de milli servet yok olmasın. Sesimizi duyduğunuz için teşekkür ederiz
#YapıKayıtMağdurları
#YapıKayıtsızDönüşümOlmaz
#YapıKayıtÇözümBekler

SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0