Halkbank'tan döviz alım-satım işlemlerine ilişkin açıklama

- Halkbank: - "31 Ağustos akşamı bankamızca döviz kurlarının sisteme aktarılmasında kullanılan 3. parti bir yazılımdan kaynaklanan hatalı döviz kurları ile gerçekleştirilen müşteri döviz alım-satım işlemlerinin herhangi bir geçerliliği bulunmamaktadır" - "Söz konusu işlemler nedeniyle bankamızın ve müşterilerimizin hiçbir şekilde kar/zarar durumu oluşmamıştır. Sistemimiz, normal işleyişinde döviz alım-satım işlemlerine devam etmektedir"

Halkbank'tan döviz alım-satım işlemlerine ilişkin açıklama
banner98

İSTANBUL (AA) - Halkbank tarafından, 31 Ağustos akşamı döviz kurlarının sisteme aktarılmasında kullanılan 3. parti bir yazılımdan kaynaklanan hatalı döviz kurları ile gerçekleştirilen müşteri döviz alım-satım işlemlerinin herhangi bir geçerliliğinin bulunmadığı bildirildi.

Bankanın internet sitesinde yer alan açıklamasında, 31 Ağustos akşamı banka tarafından döviz kurlarının sisteme aktarılmasında kullanılan 3. parti bir yazılımdan kaynaklanan hatalı döviz kurları ile gerçekleştirilen müşteri döviz alım-satım işlemlerinin herhangi bir geçerliliğinin bulunmadığı belirtildi.

Açıklamada, söz konusu işlemler nedeniyle bankanın ve müşterilerin hiçbir şekilde kar/zarar durumu oluşmadığı aktarılarak, "Sistemimiz, normal işleyişinde döviz alım-satım işlemlerine devam etmektedir." ifadeleri kullanıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0