GÜRSU EĞİTİM BİR-SEN’ DEN MEHMETÇİĞE DESTEK

EĞİTİM BİR-SEN GÜRSU İLÇE TEMSİLCİLİĞİNDEN MEHMETÇİĞE DESTEK KAMPANYASI

GÜRSU EĞİTİM BİR-SEN’ DEN MEHMETÇİĞE DESTEK
banner98

Değerler Sendikası olan Eğitim Bir Sen Gürsu İlçe Temsilciliği, Mehmetçiğe destek kampanyası düzenledi. Mehmetçiğe destek olmak, şehitlerimizin acısını paylaşmak amacıyla, Gürsu eğitim camiası arasında düzenlenen kampanya sonucu toplanan para Mehmetçik Vakfının banka hesabına yatırıldı. Eğitim Bir Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkan yardımcıları Adil Yazıcıoğlu ve Mehmet Ali Akiş ile Gürsu Başkanı Osman Aykul ve yönetimi Gürsu Jandarma Komutanı Fatih Erdoğan'a dekontu teslim etti.

Programda, ordumuzun zafere ulaşması için öğretmenler tarafından Fetih suresi okundu, aziz şehitlerimiz için dualar edildi. Gürsu İlçe Jandarma Komutanlığında düzenlenen programa Gürsu Kaymakamı Mustafa Koç, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Ak Parti ilçe Başkanı Zekeriya Hacıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrul Döğen, İlçe Müftüsü Mehmet Köktaş, Şube müdürleri, okul müdürleri ve Eğitim Bir Sen İşyeri Temsilcileri katılım sağladılar.

Mehmetçiğe destek olma mesajları verilen konuşmaların akabinde Gürsu İlçe Jandarma Komutanlığında bulunan askerlere tatlı ikramı yapılarak program son buldu.

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0