Güçlenen Lumada Nakliye, Üretim ve Enerji Sektörlerini Hedefliyor

Hitachi Vantara’nın akıllı bakım ve tamir uygulamalarıyla güçlendirdiği Lumada portföyünün sunduğu çığır açan yeni çözümler yüksek doğruluğa sahip tamir önerileri ve bakim optimizasyonu araçlarıyla maliyetleri düşürüyor, gelirleri ve verimliliği artırıyor

Güçlenen Lumada Nakliye, Üretim ve Enerji Sektörlerini Hedefliyor
banner98

Tamamı Hitachi, Ltd. (TSE: 6501) sahipliğindeki bir yan kuruluş olan Hitachi Vantara,  konferansında Lumada portföyünü genişletmek üzere Lumada Maintenance Insights çözümünü duyurdu. Veri odaklı ve yapay zeka (AI) tabanlı olan, nesnelerin internetine (IoT) dayalı bu çözüm sahip olduğu yüksek doğruluğa sahip, yönlendirici ve öngörüye dayalı algoritmalar yardımıyla müşterilerin sahip olduğu ekipmanların bozulacağını öngörebiliyor, gerekli bakım ve tamir prosedürlerine yönlendirebiliyor. Böylece ekipmanların hizmet dışı kalma süresinin kısalmasına yardımcı oluyor. Söz konusu yenilikler, şirketlerin erişebildikleri ve sahip oldukları verinin gücünden faydalanarak en iyi sonuca ulaşmalarına, böylece günümüzün veriye dayalı iş dünyasında öne geçmelerine yardımcı oluyor.

451 Research IoT Araştırma Başkan Yardımcısı Christian Renaud, “IoT dünyasına adım atan müşterilerimiz bu dünyanın sunabileceklerinden en iyi şekilde yararlanabilmek için güçlü ve esnek altyapılara ihtiyaç duyuyor” diyor. “Hitachi Vantara’nın attığı stratejik adım bu yeni ihtiyaçları karşılamak üzere ideal çözümler sunuyor.”

Hitachi’nin yeni Lumada Maintenance Insights çözümü karmaşık ekipmanlara ihtiyaç duyan ve cihazların hizmet dışı kalması durumunda büyük iş gücü kayıplarının söz konusu olduğu nakliye, üretim ve enerji gibi sektörleri hedefliyor. Şu anki durumda müşterilerin planlama, hazırlık, tamir ve muhasebe için bir araya getirdikleri çözümlerin kurumlara toplam maliyeti 37 milyar doların üzerinde. Lumada Maintenance Insights ise aynı işi tüm adımlar, süreçler ve personel için kesintisiz ve entegre biçimde sunuyor.

Lumada Maintenance Insights çözümü aşağıdaki durumlara çare olmak üzere tasarlandı:

  • Hizmet dışı ekipman: Planlanmamış durumların önemli hizmet noktalarında aksamaya neden olması.
  • İlk denemede başarısız tamir girişimi: Yükselen tamir maliyeti ve verim kaybı.
  • Gereksiz parça stoğu: Yanlış yerde, yanlış zamanda yanlış parça sorunu.
  • Düşük müşteri memnuniyeti: Bakım sözleşmelerinin kaybedilmesi riski.

Lumada Maintenance Insights, makine öğrenme modellerinin yardımıyla mevcut ihtiyaçlara ve operasyonel akışa kolayca uyum sağlayabiliyor. Çözüm veri analizini kullanarak ekipman sağlığını kontrol altına tutabiliyor, geçmiş verileri analiz edebiliyor, bakım ve tamir ihtiyaçlarına ve ne zaman gerçekleştirilmesi gerektiğine dair yönlendirme yapabiliyor. Ayrıca parça temininin optimizasyonunu gerçekleştirerek bakım verimliliğini de ölçebiliyor.

IoT’nin pek çok endüstriyi değiştiren doğasına uyum sağlamak isteyen şirketler, kendileri için en iyi değeri sağlayacak uçtan uca bütünleşik çözümlere yöneliyor. Hitachi Lumada sunduğu modüler platform teknolojileri, uygulamalar ve profesyonel servislerle şirketlerin IoT uygulamalarından güven içinde yararlanmalarına yardımcı oluyor.

Hitachi Vantara Ürün ve Strateji Yöneticisi Brad Surak, “IoT’nin endüstriyel alanda yaygınlaşması rekabetin gerisinde kalmak istemeyen şirketler için yeni fırsatlar ve mücadeleler yaratıyor. Hitachi olarak operasyonel ve bilgi teknolojileri alanındaki eşsiz tecrübemizle bu alanda ihtiyaç duyulan çözümleri en iyi şekilde sunuyoruz. Lumada Maintenance Insights, sahip oldukları veriyi faydaya dönüştürmek isteyen müşterilerimiz için sunduğumuz heyecan verici bir ürün” şeklinde konuştu.

Bulunabilirlik

Hitachi’nin sunduğu Lumada Maintenance Insights çözümünün Nisan 2019’da dünya genelinde müşterilere sunulması planlanıyor. Daha fazla bilgi için https://www.hitachivantara.com/en-us/products/internet-of-things.html adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hitachi NEXT 2018 Hakkında

NEXT 2018 dijital dönüşümün önde gelen organizasyonudur. Veriye dayalı inovasyonla bulundukları endüstrilerde dönüşümün liderliğini üstlenen, sahip oldukları veriden hareketle kurumları en iyi ve en doğru sonuçlara taşıyacak öngörülere ulaşabilen profesyonellere hitap eder. Dünya değiştikçe veri de değişiyor, işletmeleri ve toplumu yeni boyutlara taşıyor. Hiçbir zaman çok fazla veri olmadı ve eğer organizasyonlar bunları etkili bir şekilde analiz etmez, mobilize etmez ve yönetmezse veriler çok da kolay elde edilemiyor. NEXT 2018’de liderler bilgi sistemleri, operasyonel teknolojiler ve IoT ortamlarındaki verileri için bir sonraki adımın ne olduğunu Hitachi ve iş ortaklarından öğreniyor, şirketlerinin ve endüstrilerinin yarınını şekillendirmek için öngörüleri ve stratejileri özümsüyorlar. Biz NEXT 2018’de dünyanın işleyişini değiştiriyoruz. NEXT 2018, 25-27 Eylül tarihleri arasında Kaliforniya, San Diego’da yer alan Hilton San Diego Bayfront otelinde düzenleniyor. Daha fazla bilgi için  adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hitachi Vantara hakkında

Hitachi Ltd.’nin bir iştiraki olan Hitachi Vantara, veri odaklı liderlere, akıllıca yapacakları inovasyonlar yoluyla iş faaliyetleri ve toplum için önemli sonuçlara ulaşabilmelerini sağlamak üzere, verilerinin sunduğu değeri bulup kullanmaları konusunda yardımcı oluyor. Müşteri deneyimlerini iyileştirmeleri, yeni gelir akışları geliştirmeleri ve giderlerini kısmaları yolunda şirketlere yardımcı olan veri yönetimi çözümleri sunmak üzere; teknolojiyi, fikri hakları ve endüstri bilgimizi bir araya getiriyoruz. Derin bilişim teknolojileri (BT), operasyonel teknolojiler (OT) ve alan uzmanlığını bir araya getirerek inovasyon avantajınızı üst seviyelere çıkaran tek şirket Hitachi Vantara’dır. Veriyi kullanarak anlamlı sonuçlar elde etmek üzere dünyanın dört bir yanından kuruluşlarla çalışıyoruz. Bizi www.HitachiVantara.com adresinde ziyaret edebilirsiniz.

HitachiVantaraTurkey hesabını Twitter’da takip edin: Twitter.com/Hitachi_Turkey



Hitachi, Ltd. hakkında

Merkezi Tokyo’da bulunan Hitachi, Ltd. (TSE: 6501), toplumun karşılaştığı zorluklara hitap eden inovasyonlar sunmaktadır. Şirketin 2016 mali yılı (31 Mart, 2017’de sonlanmıştır) konsolide gelirleri 9,162.2 milyar yen (81.8 milyar ABD doları) olmuştur. Sosyal İnovasyon konusunda dünya lideri olan Hitachi Group’un dünya çapında yaklaşık 304.000 çalışanı bulunmaktadır. Hitachi, işbirliğine dayalı yaratım yoluyla Enerji, Sanayi / Dağıtım / Su, Kentsel Gelişim ve Finans / Kamu / Sağlık sektörleri de dahil olmak üzere,geniş bir yelpazedeki sektörlerde faaliyet gösteren müşterilerine çözümler sunmaktadır. Ayrıntılı bilgi için //www.hitachi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0