Fransa Ulaştırma İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Djebbari'den İBB'ye ziyaret

Fransa Ulaştırma İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Jean-Baptiste Djebbari İstanbul Büyükşehir Belediyesini (İBB) ziyaret ederek başkan Ekrem İmamoğlu ile görüştü.Saraçhane'deki başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette...

Fransa Ulaştırma İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Djebbari'den İBB'ye ziyaret
banner98

Fransa Ulaştırma İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Jean-Baptiste Djebbari İstanbul Büyükşehir Belediyesini (İBB) ziyaret ederek başkan Ekrem İmamoğlu ile görüştü.

Saraçhane'deki başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette bakan Djebbari’ye, Fransa İstanbul Başkonsolosu Olivier Gauvin de eşlik etti.

Djebbari ve ekibine, ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileten İBB Başkanı İmamoğlu, "Fransa ile özellikle başkonsolosluğumuz ve büyükelçiliğimizle çok değerli iş birliklerimiz var. Aynı zamanda İstanbul gibi önemli bir kentte, çok değerli iş birlikleri için Fransa'nın farklı kurum ve kuruluşlarıyla görüşüyoruz. Bundan memnunuz. Daha güzel iş birlikleri için de tabii ki geliştirmeye dönük çalışmalar söz konusu." diye konuştu.

Türkiye'de ve İstanbul’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Jean-Baptiste Djebbari ise ulaştırma konusunda ülkeler arasındaki işbirliklerini görüşme fırsatı yakalayacaklarını kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2021, 18:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0