Femme Amour ile sonbahar büyüsü

Avustralyalı giyim markası Forever New, yeni koleksiyonu Femme Amour’u sonbahar serinliğinde şıklığından ödün vermeyen kadınlar için hazırladı. Yeni sezona görkemli bir geçiş yapan Forever New, bu koleksiyonla sonbaharın büyülü tonlarını, yazın iddialı renkleriyle harmanlayarak dikkatleri üzerine çekiyor. Odak noktasını bedene mükemmel oturan lüks parçaların aldığı koleksiyonun sırrı,dokumalardaki oyunlarda ve kumaşların detayında gizli…

Femme Amour ile sonbahar büyüsü
banner98

Dünyada modaya yön veren Paris, Londra, Milano ve New York’tan ilham alarak, tasarımlarını feminen güzellikle birleştiren Avustralyalı giyim markası Forever New, yeni koleksiyonu Femme Amour ile kadınları, romantik ve büyülü bir şıklığa taşıyor.

Lüks kumaşların kullanıldığı, bedeni saran ve kadınların mevsim değişimini kucaklamasını sağlayan koleksiyon; Femme Amour... Yeni koleksiyonda, klasik siyah, mürekkep mavisi ve yakut kırmızısının başrolü oynadığı bir renk paleti ön planda. Yazın bir türlü vazgeçemediğimiz floral desenler, Femme Amour parçalarında sonbaharın tonlarına göre yeniden renkleniyor. Sonbahar renklerinin arasında kendini gösteren, adeta patlayan pembe ve buz grisi tonları şıklığınızın fark edilmesini garantiliyor.

Detaylar her şeydir

Bu sezon her şey dokumalardaki oyunda ve koleksiyonda kullanılan kumaşların detaylarında gizli. Uzun kollu elbiseleri etkisi altına alan dantel, kadife ve ışıltılı triko kumaşlar göz alıcı stiller vaat ediyor.Hem gündüz ofiste, hem akşam içkinizi yudumlarken kullanabileceğiniz giysiler Femme Amour’un belkemiğini oluşturuyor. Yüksek belli pantolonları,volan kollu bir kazak ve sivri uçlu botlarla kombinleyip, havalar soğuduğunda üzerinize yapay kürklü montunuzu ya da leopar desenli ceketinizi alabileceksiniz.

Aksesuarlarla göz alıcı şıklık

Forever New, önceki koleksiyonlarında olduğu gibi Femme Amour’u da zengin aksesuarlarla tamamlıyor. Koleksiyonun zengin sonbahar görünümüne bir o kadar gösterişli küpeler, kolyeler ve diğer aksesuarlar eşlik ediyor. Taş işlemeli küpe trendi bu sezon da kulaklarınızı süslerken, işlemeli clutch çantalar ajandanızdaki tüm etkinliklere parlak bir dokunuş getirmeyi sürdürüyor. Femme Amour’un gösterişli görünümü, serin havalarda da şıklığından vazgeçmeyen kadınlar için.

Farklı olmayı seven ve ayrıntılara özen gösteren kadınlar, Femme Amour koleksiyonunda yer alan lüks ve romantik parçalarla kusursuz şıklığı yakalıyor

Forever New hakkında:

Avustralya markası Forever New, dünyanın farklı şehirlerinden ilham alarak hazırladığı koleksiyonlarıyla modaya yön vermektedir. 2006 yılında sadece bir mağazayla Melbourne’de hizmet vermeye başlayan Forever New, bugün 7 ülkede 250'ye yakın mağazasıyla geniş bir ağa sahiptir. Türkiye’de 23 mağazası ve bir online mağazası bulunan Forever New markasının tasarladığı koleksiyonlar; Paris, Londra, Milano ve New York'taki sanat, film, müzik ve tiyatro sanatlarının global trendlerinden ilham alınarak hazırlanmıştır. Birbiriyle örtüşen uyumlu koleksiyonlarıyla öne çıkan Forever New, kıyafetlerinde ve aksesuarlarında kullandığı her türlü detay ile farklı bir stile imza atmaktadır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0