Fatih'te darp sonucu ölen taksici son yolculuğuna uğurlandı

Fatih'te darp sonucu ölen taksici son yolculuğuna uğurlandı
banner98

 Fatih'te taksisindeki yolcular tarafından darbedilerek öldürüldüğü iddia edilen sürücü Aydın Altun'un (52) cenazesi, toprağa verildi.

Yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu morgundan alınan Altun'un cenazesi, Güngören Hüseyin Kocacık Yavuz Selim Camisi'ne getirildi.

Burada düzenlenen cenaze töreninde Altun'un yakınları taziyeleri kabul etti.

Çok sayıda taksicinin de katıldığı cenaze töreninde gazetecilere açıklama yapan Altun'un kuzeni Asuman Kibar, olaya tepki gösterdi.

Kibar, 3 kız çocuğu babası Altun'un şiddet yanlısı biri olmadığını anlatarak, "Söyleyecek bir şeyimiz yok. Daha önce kalp rahatsızlığı geçirdi ama ölüm nedeni başına aldığı darp." dedi.

Cenaze törenine katılan İstanbul Taksiciler Odası (İTEO) Başkanı Eyüp Aksu, yolcuların alkollü olduğunu öne sürdü.

Yolcuların kendi aralarında kavga ederken şoföre de küfür etmeye başladığını ifade eden Aksu, daha sonra bu kişiler tarafından darbedilen Altun'un, hastanede hayatını kaybettiğini söyledi.

Altun'un durak arkadaşı Hurşit Çiçek ise merhumun çok sakin biri olduğunu anlatarak, Altun'un sadece pazar günleri takside çalıştığını dile getirdi.

Aydın Altun'un cenazesi, Güngören Hüseyin Kocacık Yavuz Selim Camisi'nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere Şişli'deki Yeni Ayazağa Mezarlığı'na götürüldü.

- Olay

Fatih'te dün taksideki yolcular arasında çıkan kavgaya bir süre sonra sürücü Altun da karışmış, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kavgaya karışanların birbirlerinden şikayetçi olması nedeniyle tarafları sağlık raporu almaları için hastaneye götürmek istemişti.

Bu sırada fenalaşan ve sağlık ekiplerince başka bir hastaneye sevk edilen Altun, hayatını kaybetmişti.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2023, 23:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0