EVDEN EVE NAKLİYAT

21. yüzyılda Türkiye hem ekonomik hem de sosyal boyutlarda hızlı bir dönüşüm geçirmektedir Bu dönüşüm hem teknolojik hem de kurumsal manada firmaların kendini dönüştürmesi ve gelişmesini sağlamaktadır. Evden eve nakliyat sektörü de bu yüzyılda gelişim göstermiş ve sektöre rağbet artmıştır.

EVDEN EVE NAKLİYAT
banner98


Uzun bir istikrarsızlık ve kriz döneminin ardından Türkiye, 2002'den bu yana ekonomik gelişme ve bolluk yolunda büyük ilerleme kaydetmiştir. Bu düzemde özellikle evden eve nakliyat sektörü ve lojistik segmenti, Türkiye'nin en dinamik sanayi sektörlerinden biri olarak karşımıza çıkmaya başlamıştır.

Kamu ve özel altyapı yatırımları, ülkenin lojistik hizmetlerini son on yılda önemli ölçüde geliştirmesini sağlamaktadır. Evden eve nakliyat sektöründe özellikle kara yolu ulaşım ağının genişlemesi, alanda gelişmeyi sağlayan en önemli faktör olarak karşımıza çıkmaktadır. Ülkemizdeki kara yollarında duble yolların (iki yönlü) ve otoyolların genişletilmiş olması evden eve nakliyat sektöründe gelişmenin saç ayakları olmaktadır.

Dünyada da olduğu gibi Türkiye’de de evden eve nakliyat gittikçe daha fazla paya sahip olmaya devam etmektedir. Evden eve nakliyat işlemi teknik altyapının iyileştirilmesini ve teknolojik yatırımları da zorunlu hale getirmektedir.

Untulmamalıdır ki Türkiye evden eve nakliyat sektöründe AB ve komşu ülkeleri ile olan yüksek orandaki ticareti ve sektörel hususiyetler sebebiyle karayolu nakliyeciliği de genel dış ticaret transferlerinde olabildiğince büyük bir paya sahiptir. Bu sebeple eden eve nakliyat sektöründe Türk yatırımcıların uluslararası karayolu taşımacılığında da büyük yatırımlar yapmaları kaçınılmaz olmuştur. Aynı zamanda şehir içi nakliyat işleminde üst düzey ulaştırma ve başarı oranı evden eve nakliyat sektörünün gelişim hızını arttırmıştır.

Zaman evden eve nakliyat ülkenin nakliyecilik konusunda geçiş kotalarına karşı mücadele edebilecek kalite ve miktarda bir filoya sahip firma olarak dikkat çekmektedir. 7 gün 24 saat hizmet veren filosu ve iletişim merkeziyle Zaman evden eve nakliyat tşımacılık konusunda her türlü soru ve öneri için bir telefon numarası uzaklıktadır.

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0