banner102

Eskişehir’deki demokrasi nöbetine binler katıldı

15 Temmuz gecesi başlayan demokrasi nöbeti, 8’inci gecesinde de Eskişehir’de yoğun bir katılımla devam ediyor.Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimi sırası ve sonrasında meydanlara inen vatandaşlar demokrasi nöbeti tutmaya...

Eskişehir’deki demokrasi nöbetine binler katıldı
15 Temmuz gecesi başlayan demokrasi nöbeti, 8’inci gecesinde de Eskişehir’de yoğun bir katılımla devam ediyor.
Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimi sırası ve sonrasında meydanlara inen vatandaşlar demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor. Tüm Türkiye’de darbeye karşı tepkiler devam ederken, Eskişehir’de de Vilayet Meydanı’nı dolduran binlerce vatandaş demokrasi nöbetine katıldı. Çeşitli sendika üyeleri ile farklı parti mensuplarının da bulunduğu kalabalık, hep bir ağızdan terörü ve darbe girişimini lanetledi. Ellerinde Türk bayrakları bulunan 7’den 77’ye binlerce vatandaş, mehter marşları eşliğinde darbe girişimine tepki gösterirken ‘Darbeye hayır’, ‘Dik dur eğilme, bu millet seninle’ ve ‘İdam isteriz’ sloganları attı. Demokrasi, yapılan duaların ardından da sabaha kadar vatandaşların yoğun katılımıyla günlerdir devam ediyor.
Öte yandan demokrasi nöbetine katılan vatandaşlar da bir daha böyle bir olayın yaşanmamasını ve sorumlulara en kısa sürede gereken cezaların verilmesini istedi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0