Erzincan’da Yoğun Kar Yağışı

Erzincan’da yoğun kar yağışı aralıkla etkisini sürdürmeye devam ediyor.Erzincan’da dün akşam başlayan kar yağışı etkisini artırdı. Kentte etkili olan yoğun kar yağışının ardından Erzincan Belediyesi temizlik işçileri sabahın...

Erzincan’da Yoğun Kar Yağışı
banner98
Erzincan’da yoğun kar yağışı aralıkla etkisini sürdürmeye devam ediyor.
Erzincan’da dün akşam başlayan kar yağışı etkisini artırdı. Kentte etkili olan yoğun kar yağışının ardından Erzincan Belediyesi temizlik işçileri sabahın erken saatlerinden itibaren şehir merkezindeki yolların ulaşıma kapanmaması için yoğun çaba sarf ederken, Erzincanlı bazı vatandaşlar kar yağışı nedeniyle halk otobüslerini tercih etti. Kent merkezindeki kar kalınlığı ise yer yer 15 santimetreye ulaştı.
Erzincan’da aracının üzerindeki karları temizleyen Zeki Demirbaş isimli bir vatandaş, "Süper. Özledik. Geçen yıl da gerçekten çok az yağmıştı. Bu kadar kar herhalde uzun zamandır yağmıyor. Yazı yaz gibi yaşamak lazım, kışı da kış gibi yaşamak lazım. Şimdide gerçek bir kış oldu. Özlemimiz sona erdi. Güzel oldu" dedi.
Erzincanlı başka bir vatandaş ise, "Çok iyi. Bekliyorduk. İnşallah biraz daha yağar. Hastalıklardan dolayı çok iyi olur" ifadelerini kaydetti.
Erken saatlerden itibaren kent meydanında temizlik yapan bir belediye işçisi ise, "Erzincan’da kar yağışımız başladı. Bizim de temizlik işlerimiz başladı tabi. İlk başta kar küreme ile başladık. Ondan sonra da tuzlama işlemimiz başladı. Sabahın beşinden itibaren ayaktayız. Mutluyuz çok şükür" dedi.
Yoğun kar yağışı sürücüleri olumsuz etkilerken kent meydanlarında ise öğrenciler kartopu oynayarak, kardan adam yaptı.
Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2016, 15:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0