Enza Home Netha Serisi Tasarımın Gücünü Konforla Buluşturuyor.

Çağdaş tasarımlarıyla fark yaratan Enza Home, Netha Serisi ile yaşam alanlarına modern bir şıklık taşıyor. Detayların gücünü alabildiğine kullanan Netha Serisi konforu ve işlevselliği de es geçmiyor.

Enza Home Netha Serisi Tasarımın Gücünü  Konforla Buluşturuyor.
banner98

Bir mobilyadan daha fazlasını arayanlara farklı tasarımlar sunan Enza Home, Netha Serisiile modernizm ve şıklığın buluşmasını yaşam alanlarına taşıyor. Her detayı titizlikle tamamlanan Netha Serisi, eşsiz bir zarafeti yansıtıyor.
 

Modernizm, fonksiyonellik ve konforu buluşturan Netha Koltuk Takımı, yalın ve şık detaylarıyla çağdaş tasarıma yeni bir yorum getiriyor. Dolgun ve yumuşak yapılı geniş oturum alanı, üçlü koltukta yatak olabilme özelliğiyle öne çıkan Netha Koltuk Takımı, tasarımı tamamlayan zengin kırlentleri, dingin renk kullanımı ve bazalı ayak uygulamasıyla çağdaş dekorasyon anlayışının tüm gereklerini karşılıyor.
 

Her detayı incelikle düşünüldü

Tasarımındaki retro detaylarıyla dikkat çeken Netha Yemek Odası, bronz renk metal kulp tasarımı, ceviz renk ve koton kumaş desen yüzey kombinasyonu ile dekorasyona çabasız bir zarafet katıyor. Konsolunda kullanılan ahşap desen ve masalarında özel tasarım ve renkte ahşap ayak kullanımıyla her detayın incelikle düşünüldüğü Netha Yemek Odası’nın açılır ve sabit masa alternatifleri bulunuyor.
 

Modern tasarım anlayışına sofistike bir yorum katan Netha TV Ünitesi, dekorasyonda ekstra alan kazandıran üst dolap tasarımıyla işlevselliğini taçlandırıyor. Netha TV Ünitesi, bronz renk metal kulp tasarımı, ceviz renk ve koton kumaş desen yüzey kombinasyonu, ahşap desenli MDF profil çerçeve uygulaması gibi detaylarla Netha Yemek Odası ile de eşsiz bir uyum sergiliyor.
 

Estetik ve işlevsel tasarım

Netha Yatak Odası, yalın ve şık tasarım çizgisini kumaş etkisi veren koton bej yüzeyleri ve zarif detaylarıyla zenginleştiriyor. Dingin ve yumuşak renk kombinasyonlarına özel tasarım bronz renkteki metal kulpların eşlik ettiği Netha Yatak Odası, aralıklarda ve çekmece diplerinde uygulanan kumaş desenleriyle detayların önemine bir kez daha vurgu yapıyor. Netha Yatak Odası’nın farklı ihtiyaçları hitap eden yedi ayrı dolap alternatifi, estetik bir makyaj masası ve ekstra depolama alanı sunan sandıklı ayakucu pufu bulunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0