Enez açıklarında bulunan balıkçının cenazesi toprağa verildi

EDİRNE (AA) - Edirne'nin Enez ilçesinde denizde kaybolduğu ihbarından sonra aramalar sonucu cansız bedeni bulunan balıkçı Samet Balcı'nın cenazesi defnedildi.Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesindeki otopsinin ardından Balcı'nın...

Enez açıklarında bulunan balıkçının cenazesi toprağa verildi
banner98

EDİRNE (AA) - Edirne'nin Enez ilçesinde denizde kaybolduğu ihbarından sonra aramalar sonucu cansız bedeni bulunan balıkçı Samet Balcı'nın cenazesi defnedildi.

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesindeki otopsinin ardından Balcı'nın (29) cenazesi Sultaniçe köyündeki ailesiyle yaşadığı eve getirildi. Evinin önünde düzenlenen cenaze töreninin ardından Balcı'nın cenazesi, köy mezarlığında toprağa verildi.

Törene Balcı'nın yakınları, TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal ile Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve köy sakinleri katıldı.

- Olay

Ahmet Balcı ile oğlu Samet Balcı dün kendilerine ait tekneyle Sultaniçe Limanı'ndan balık tutmak için denize açılmıştı.

Bir süre sonra baba Ahmet Balcı ekiplerden, limandan ayrıldıkları sırada oğlunun dengesini kaybederek denize düştüğünü söyleyerek yardım istemiş, Sahil Güvenlik ve AFAD ekiplerinin limanda botlarla yaptığı arama sonucu Balcı'nın cansız bedeni bulunmuştu.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0