Ekrem Alfatlı yeniden genel başkan yardımcısı oldu

Büyük Birlik Partisi (BBP) büyük kurultayında Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'na seçilen Ekrem Alfatlı, yeniden genel başkan yardımcılığı görevine getirildi.

Ekrem Alfatlı yeniden genel başkan yardımcısı oldu
banner98

Büyük Birlik Partisi'nin MKYK toplantısı dün Genel Başkan Mustafa Destici Başkanlığı'nda toplandı. Parti'deki görevlendirmelere göre Bursalı Ekrem Alfatlı'ya bir önceki görevi olan BBP'nin Genel Başkan Yardımcılığı tekrar verildi.

Alfatlı, kurultayda MKYK sayısını 50'den 70'e eçıkartıldığını söyleyerek,  'MKYK da tecrübeli arkadaşların yanında ,birçok önemli ve etkili isim daha aramıza katıldı. 2023 seçimlerinde İnşallah kendi hillali güllü amblemimiz ile seçimlere katılarak güçlü bir şekilde mecliste olacağız.' dedi.

Alfatlı, krultaya katılan tüm delegelere teşekkür de ederek, 'Önümüzdeki dönem 27 yıllık siyasi birikim ve tecrübelerimizi, insanımız ile buluşturacağımız dönem olacaktır. Vatanını ve bayrağını seven herkesi  BBP çatısı altında siyaset yapmaya davet ediyoruz.' ifadelerini kullandı.

Genel Başkan Yardımcısı Alfatlı sözlerinin sonunda İzmir'deki depremde ölenlere rahmet yaralılara da şifa dileyerek 'Ancak bilmemiz gerekiyor ki, deprem gerçeğiyle ciddi olarak yüzleşmemiz gerekiyor. Artık, insanların mağdur edilmeden ve ranta dönüşmeyecek tedbirlerin alınması gerekiyor. Ayrıca, 65. saatte gelen mucize haberle Elif'imizin yaşama tutunduğunu duymak çektiğimiz acılara bir nebze ilaç oldu.' şeklinde konuştu.

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0