Doğu Marmara ve Batı Karadeniz'de “tam kapanma“ kısıtlamasına uyuluyor

Doğu Marmara ve Batı Karadeniz'deki 7 ilde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında uygulanan "tam kapanma" sürecinde sokak ve caddelerde sessizlik yaşanıyor.

Doğu Marmara ve Batı Karadeniz'de “tam kapanma“ kısıtlamasına uyuluyor
banner98

Doğu Marmara ve Batı Karadeniz'deki 7 ilde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında uygulanan "tam kapanma" sürecinde sokak ve caddelerde sessizlik yaşanıyor.

İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelgeyle 29 Nisan Perşembe günü saat 19.00'da başlayan ve 17 Mayıs Pazartesi günü saat 05.00'e kadar uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasının ikinci gününde Sakarya'da cadde, bulvar ve meydanlar sessizliğe büründü.

Muafiyeti bulunanlar, Atatürk Bulvarı, Çark Caddesi, Uzun Çarşı, Demokrasi ve Gar meydanlarında kısmi hareketliliğe neden olurken Millet Bahçesi ve Donatım Park gibi alanlar boş kaldı.

Emniyet ve zabıta ekipleri kısıtlamaya yönelik denetimlerini sürdürüyor.

- Kocaeli

Kocaeli'nin farklı yerlerinde kontrol noktası oluşturan polis, denetimlerini sürdürüyor.

Kentin işlek yerlerinden İzmit Kent Meydanı, Fethiye Caddesi ile Hürriyet ve Cumhuriyet caddeleri arasındaki yürüyüş yolu güzergahında sessizlik hakim oldu.

- Karabük

Karabük'ün yoğun adreslerinden Kemal Güneş, Menderes, Albay Karaoğlanoğlu ve Fevzi Fırat caddeleri ile kent meydanı sessizliğe büründü.

UNESCO Dünya Miras Listesi'ndeki tarihi evleriyle ünlü Safranbolu ilçesinin Arnavut kaldırımlı sokaklarında da kısıtlamayla sessizlik hakim oldu.

Kent giriş ve çıkışları ile bazı kavşaklarda oluşturulan noktalarda polis, jandarma ve bekçiler, kimlik ve izin belgesi kontrolü yapıyor.

- Bolu

Bolu'nun işlek yerlerinden Demokrasi ve Kent meydanları, İzzet Baysal Caddesi ve Atatürk Bulvarı'nda sakinlik dikkati çekti.

Polis ekipleri, kentin farklı kesimlerinde oluşturulan kontrol noktalarında denetim gerçekleştiriyor.

Şehirlerarası seyahat kısıtlamasına yönelik çalışmalar kapsamında Bolu'nun doğu ve batı girişlerindeki kontrol noktalarıyla otoyol çıkışları ve ilçelere bağlantı yollarında denetim noktaları oluşturuldu.

Polis ve jandarma ekipleri, araçları durdurarak sürücü ve yolcuların seyahat izinlerini kontrol ediyor.

- Bartın

Bartın'da vatandaşların sokağa çıkma kısıtlamasına uyduğu görüldü.

Kentin yoğun yerlerinden Kaynarca, Hükümet Caddesi, Bülent Ecevit Bulvarı, Yukarı Çarşı ve Kemer Meydanı başta olmak üzere cadde ve sokaklarda sessizlik hakim.

Emniyet ekipleri kent merkezinde denetimlerini sürdürürken, trafik ekipleri de kavşaklardaki kontrol noktalarında izin belgesi kontrolü yapıyor.

- Zonguldak

Zonguldak'ın işlek caddelerinden Gazipaşa ile Milli Egemenlik caddelerinde sessizlik hakim oldu.

Gazipaşa Caddesi'ni bariyerlerle kapatan polis ekipleri, kent genelinde denetimlerini sürdürüyor.

- Düzce

Düzce'de normal zamanda yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu İstanbul ve Gaziantep caddeleri, Spor ve Kültür sokakları ile Anıtpark Meydanı'nda sakinlik dikkati çekti.

Kentin, Sakarya ve Bolu D-100 kara yolu girişleri ile Zonguldak Batı Karadeniz Bağlantı Yolu'nda polis ve jandarma ekipleri denetimlere devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2021, 14:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0