Diyarbakır’da tek bayraklı demokrasi nöbeti

Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) yaptığı darbe girişiminin ardından başlayan demokrasi nöbeti Diyarbakır’da altıncı gününde de devam ediyor. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı nöbet programında Türk bayrağı dışındaki...

Diyarbakır’da tek bayraklı demokrasi nöbeti
banner98
Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) yaptığı darbe girişiminin ardından başlayan demokrasi nöbeti Diyarbakır’da altıncı gününde de devam ediyor. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı nöbet programında Türk bayrağı dışındaki bayraklara izin verilmedi.
FETÖ’nün, 15 Temmuz akşamı yaptığı darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın televizyondan yaptığı ‘meydanlara inin’ çağrısına uyan Diyarbakırlı vatandaşlar altıncı gününde nöbete devam ediyor. Kayapınar ilçesinde bulunan Park Orman’da devam eden nöbet programında polisin geniş güvenlik önlemleri alması dikkat çekti. Programa gelen vatandaşlar polis tarafından didik didik aranırken, Türk bayrağı dışındaki bayraklara izin verilmedi.
Müzik eşliğinde coşan vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine sloganlar atarak O’na olan sevgilerini dile getirdiler. Erdoğan, “sokaklardan çekilin” diyene kadar nöbete devam edeceklerini belirten vatandaşlar, bu ‘darbe girişimi’ gerçekleşseydi 50 yıl geri giderdik dediler. Bu meydanı ne terör örgütüne ne de cuntacılara teslim etmeyeceklerini ifade eden vatandaşlar ölene kadar meydanlarda olacaklarını vurguladılar.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0