Diyarbakır’da Hayatını Kaybeden Polis, Fethiye’de Toprağa Verildi

Diyarbakır’da geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden polis memuru Münir Kuşçu, baba ocağı Fethiye’de toprağa verildi.Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Müdürlüğü’nde 2 yıldır görev yapmakta olan...

Diyarbakır’da Hayatını Kaybeden Polis, Fethiye’de Toprağa Verildi
banner98
Diyarbakır’da geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden polis memuru Münir Kuşçu, baba ocağı Fethiye’de toprağa verildi.
Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Müdürlüğü’nde 2 yıldır görev yapmakta olan polis memuru Münir Kuşcu (42), 6 gün önce evinde beyin kanaması geçirdi. Hastaneye kaldırılan Kuşçu’nun yapılan tüm müdahalelere rağmen 3 gün önce beyin ölümü gerçekleşti. Kuşcu’nun cenazesi, Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törenin ardından uçakla İzmir’e gönderildi.
İzmir Adnan Menderes Hava Limanı’ndan alınan Münir Kuşçu’nun cenazesi karayoluyla Fethiye’ye bağlı Yanıklar Mahallesindeki baba ocağına getirildi. Okunan dua ve helallik alınmasının ardından Kuşcu’nun Türk bayrağına sarılı tabutu, Yanıklar Mezarlığı’na getirildi. Kuşcu, ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Törene İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ve İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık’ın yanı sıra Kuşçu’nun yakınları ve vatandaşlar katıldı.
ŞEHİT ARKADAŞLARINA ÜZÜLMÜŞ
Cenaze töreninde büyük üzüntü yaşayan polis memuru Münir Kuşcu’nun babası Muammer Kuşçu, oğlunun Diyarbakır’da şehit olan 2 polis arkadaşına çok üzüldüğünü ve sonrasında beyin kanaması geçirdiğini belirtti. Olay gününden önce oğlu ile telefonla görüştüğünü anımsatan Kuşçu, “Oğlum bana, ‘Baba Diyarbakır’da görev yapmak çok zor’ dedi. Şehit arkadaşlarına çok üzüldüğü için rahatsızlandı. Çok üzgünüz” dedi.
Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2015, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0