Dilek Fenerleri İle Aday Adaylığı Açıklaması

CHP Çanakkale Milletvekili aday adayı Hikmet Yurteri, İskele meydanında ‘İktidara yürüyüş ateşini yakıyoruz’ etkinliğinde milletvekili adaylığı için destek istedi. CHP’liler, iktidar dileğiyle dilek fenerleri uçurdular.ÇOMÜ...

Dilek Fenerleri İle Aday Adaylığı Açıklaması
banner98
CHP Çanakkale Milletvekili aday adayı Hikmet Yurteri, İskele meydanında ‘İktidara yürüyüş ateşini yakıyoruz’ etkinliğinde milletvekili adaylığı için destek istedi. CHP’liler, iktidar dileğiyle dilek fenerleri uçurdular.
ÇOMÜ Öğretim elemanlığından istifa ederek CHP milletvekili aday adayı olan Hikmet Yurteri, iskele meydanında düzenlenen etkinlikle vatandaşlardan destek istedi. Yurteri’nin konuşması öncesinde, alanda toplanan partililere dilek fenerleri dağıtıldı. Vatandaşlar, iktidar dileğiyle dilek fenerlerini uçurdu. Daha sonra sahneye çıkan milletvekili aday adayı Hikmet Yurteri, “8 Haziran sabahı güneşli günlere, halkın iktidarına uyanacağımız günler maksadıyla iktidara yürüyüş ateşimizi Çanakkale’den, 253 bin şehidimizin koyun koyuna yattığı bu topraklardan ateşleyeceğiz. Biz bugün bu ateşi temsili olarak Çanakkale’den bir kıvılcımla başlatacağız. İnanıyorum ki Türkiye’nin dört bir yanından Samsun’dan Hatay’a, Hakkari’den Edirne’ye bu ateşlerin aynısı yakılacaktır ve hiçbir zaman sönmeyecektir” dedi.
Yurteri, konuşmasının ardından alanda hazırlanan meşaleyi yaktı. Ardından alanda toplanan partililer, meşaleler eşliğinde kordon boyunda yürüyüş yaptı.
Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2015, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0