Çizgili Elbise

Çizgili elbiseler yatay çizgili ya da dikey çizgili olabilir. Yatay çizgiler en olarak daha geniş gösterirken dik çizgiler daha uzun ve zayıf gösterir. Bu yüzden zayıf kadınların tercihi yatay çizgili elbiselerden yana olmaktadır.

Çizgili Elbise
banner98

Çizgili elbiseler yatay çizgili ya da dikey çizgili olabilir. Yatay çizgiler en olarak daha geniş gösterirken dik çizgiler daha uzun ve zayıf gösterir. Bu yüzden zayıf kadınların tercihi yatay çizgili elbiselerden yana olmaktadır. Kilolu olan kadınların tercihi ise dikey çizgili elbiselerden yana olmaktadır. Çizgili elbise en çok tercih edilen elbise modelleri arasındadır. Kadınların özellikle yazın favori giysileri elbisedir. Elbiselerin ferahlığı ve şıklığı sebebiyle oldukça sık tercih edilir.

 Yatay ve dikey çizgilerden hariç asimetrik çizgili elbiseler de vardır. Asimetrik çizgili elbiseler genel olarak kadınların daha geniş göstermek istediği bölgelerde yatay çizgili, daha zayıf göstermek istediği yerlerde dikey çizgilidir. Tamamen karışık çizgili veya sarmal çizgili de olabilir.

Yeni Sezon Çizgili Elbiseler

Çizgili elbiselerde çizgilerin renkleri de tercih sebebi olmaktadır. Soğuk renkler örneğin mavi, yeşil, mor gibi renkler serinliği çağrıştırdığı için özellikle yaz aylarında ilgi çeker. Sıcak renkler ise yani kırmızı, sarı, turuncu renklerde kış aylarında sıcaklığı çağrıştırır. Bunlar dışında kahverengi ve gri renkleri daha olgun yaştaki kadınlar tercih eder. Siyah renk ise tüm yaştaki kadınlar için favoridir. Siyah renk tüm mevsim ve yaşlar için her zaman şık bir renk olmuştur.

Elbiselerin kumaşları da farklılık gösterir. Pamuklu, polyester, saten, viskon, kadife, krep, ipek, penye elbiseler kullanım yerlerine ve mevsimlerine göre farklı şekillerde tercih edilir. Özel günlerde saten ya da ipek gibi parlak kaliteli kumaşlı çizgili elbiseler tercih edilirken günlük hayatta pamuklu ya da penye çizgili elbiseler tercih edilir. Yaz aylarında pamuklu kumaşlar serin tutar. Kış aylarında ise kadife kumaşlar sıcak tutar. Aradığınız çizgili elbiseleri https://shop.missdalida.com/elbise-modelleri adresinde bulabilirsiniz.

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0