CAMPER İLE YAZ STİLİ

Şıklığı, eğlenceli ruhuyla harmanlayan, kreatif direktörlüğünü dünyaca ünlü tasarımcı Romain Kremer’ın üstlendiği Camper’ın çarpıcı renk seçenekleri ve benzersiz dokularıyla öne çıkan sandaletleri, bu yazın kusursuz stil tamamlayıcıları olarak ilgi görüyor.

CAMPER İLE YAZ STİLİ
banner98

Hafifliği ve rahatlığıyla hem şehir yaşamına hem de güneşin sıcak ve hareketli enerjisine uyum sağlayan Misia sandaletleri, bu yaz konforu göz alıcı bir görünümle yaşatıyor. Sarı, pembe, beyaz gibi renk seçeneklerine sahip olan Misia bantlı tasarımıyla hem asil, hem de dinamik bir tarz sergiliyor.

Dolgu topuğuyla ayakları yerden kesen, ultra hafif yumuşak tabanıyla ayakta yokmuş hissini veren Tropik, hem rahat hem de stil sahibi olmak isteyenlerin bu yaz gözdesi… Bant detaylarıyla öne çıkanTropik, turuncu ve mavi gibi canlı renkli modellerin yanı sıra, klasikten vazgeçmeyenler için siyah alternatifi de sunuyor.

Trend yaratan sandaletleriyle yaz stiline yön veren Camper, Türkiye çapındaki tüm mağazalarında ve adrese teslim online alışveriş keyfini yaşatan www.camper.com adresli web sitesinde tüm moda severleri bekliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0