Bursaspor Taraftarı Suriye Tır'ını Uğurladı, Deplasmana Gitti

Bursaspor taraftarı, Galatasaray deplasmanı öncesi Suriye’ye 1 tır yardım gönderdi.Bursaspor taraftarları ve Fetih-Der örnek bir organizasyona imza atarak zor durumdaki Suriyeliler için yardım topladı.

Bursaspor Taraftarı Suriye Tır'ını Uğurladı, Deplasmana Gitti
banner98
Bursaspor taraftarı, Galatasaray deplasmanı öncesi Suriye’ye 1 tır yardım gönderdi.

Bursaspor taraftarları ve Fetih-Der örnek bir organizasyona imza atarak zor durumdaki Suriyeliler için yardım topladı. Bursaspor'u bütün deplasmanlarında yalnız bırakmayan Bursaspor’un taraftar topluğu TEXAS grubu, zorlu Galatasaray deplasmanı öncesi Suriye’li yoksulları unutmadı. Deplasmana gitmek için hazırlık yapan taraftarlar yolculuk öncesi aralarında topladıkları 1 TIR yardımı Suriye’ye gönderdi. Yardım TIR'ının önünde toplanan 200 kişilik taraftar grubu, uzun süre 'Müslüman uyuma kardeşine sahip çık' sloganı attı. Gazcılar Caddesinden dualarla uğurlanan yardım TIR'ının içerisinde un, yağ, şeker, makarna, meşrubat, su, konfeksiyon ve temizlik malzemesi bulunuyor. Bursaspor taraftarı Sedat Yıldız, "Bursaspor taraftarı her zaman mazlum halkların yanında olacaktır. Biz daha öncede Çeçenistan ve Doğu Türkistan’ada yardım gönderdik. Bursaspor taraftarı olarak zulüm gören her yerde olacağız ve bundan sonrada olmaya devam edeceğiz“ dedi.

Fetih-Der Başkan Yardımcısı Hasan Bulat, “Bursaspor taraftarıyla topladığımız yardımları Suriye’ye ulaştırmak için yola çıkacağız. Yardım eden herkesten Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2014, 16:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0