Bursa ve çevresinde sokağa çıkma kısıtlamasına riayet ediliyor

Türkiye genelinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının önlenmesine yönelik uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında, Bursa ve çevre illerde sessizlik hakim oldu.

banner98

Türkiye genelinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının önlenmesine yönelik uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında, Bursa ve çevre illerde sessizlik hakim oldu.

Bursa'da normalde kalabalık olan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Kent Meydanı gibi noktalar, cadde ve yollar sessizliğe büründü.

Polis ekiplerinin Acemler mevkisindeki uygulama noktasının yanı sıra birçok yerde araçları durdurarak denetim yaptığı, kısıtlamaya kent genelinde büyük oranda uyulduğu görüldü.

- Eskişehir

Kısıtlama günleri dışında yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu caddeler ve sokaklar ile Porsuk Bulvarı sokağa çıkma kısıtlamasıyla sessizliğe büründü.

Cadde ve sokaklarda sadece kısıtlama dışındaki çalışanları bulunurken, uygulama noktalarında ise polis ekipleri kontroller gerçekleştirdi.

- Balıkesir

Balıkesir'de de başta Cumhuriyet Meydanı, Milli Kuvvetler, Anafartalar, Edremit ve Vasıf Çınar caddeleri sakin bir gün geçiriyor.

Polis ekipleri de kentin bazı noktalarında uygulama yaptı.

- Çanakkale

Kordon Boyu ve İskele Meydanı gibi yoğun bölgelerde sessizlik yaşanırken polis ekipleri belirlenen noktalarda denetimlerini sürdürdü.

Kentin daha önce kalabalık olan cadde ve sokakları sessizliğe büründü. Sokaklarda bazı vatandaşların evcil hayvanlarını gezdirdiği gözlendi.

- Kütahya

Kütahya'da kentin en yoğun bölgelerinden Zafer Meydanı, Cumhuriyet, Asım Gündüz ve Adnan Menderes caddeleri ile Atatürk Bulvarı'nda sessizlik hakim.

Polis ekipleri, önemli kavşaklardaki denetimlerini sürdürüyor.

- Yalova

Yalova'da da önceden işlek olan sahil bölümü, meydan, parklar, işlek cadde ve sokaklarda sessizlik hakim oldu.

Emniyet ekipleri, kısıtlamaya rağmen dışarıda olan araç ve yayaları denetledi.

Yalova-İzmit ve Yalova-Bursa kara yollarında da denetim yapılırken, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle araç trafiğinin önemli ölçüde azaldığı gözlendi.

Kısıtlamanın başlamasıyla kentin yoğun bölgelerindeki cadde ve meydanlar adeta sessizliğe büründü.

- Bilecik

Kent genelinde vatandaşların kısıtlamalara uyduğu gözlemlenirken işlek alanlardan Tevfikbey Caddesi, Atatürk Parkı ve Cumhuriyet Meydanında sessizlik hakim oldu.

Emniyet ekipleri denetimlerini kent genelinde sürdürüyor.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2021, 13:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0