Bursa ve çevre illerde sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle sessizlik hakim

Bursa, Eskişehir, Kütahya, Bilecik, Çanakkale, Yalova ve Balıkesir, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle sessizliğe büründü.

Bursa ve çevre illerde sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle sessizlik hakim
banner98

Bursa, Eskişehir, Kütahya, Bilecik, Çanakkale, Yalova ve Balıkesir, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle sessizliğe büründü.

Bursa'da Atatürk ve Cumhuriyet caddeleri ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanı başta olmak üzere kent genelinde kısıtlama dolayısıyla sakinlik hakim oldu.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu dolayısıyla kısmi hareketliliğin yaşandığı kentte ulaşım aracı bulma noktasında sıkıntı yaşayan öğrencilere yardımcı olan polis ekipleri, kentin belirli noktalarında da izin belgesi denetimlerini sürdürüyor.

- Eskişehir

Eskişehir'in kalabalık bölgelerinden Cengiz Topel, Sakarya, Atatürk caddeleri ile Yılmaz Büyükerşen Bulvarı'nda sakinlik yaşanıyor.

Görevli ekipler, belirlenen uygulama noktalarında kontroller gerçekleştiriyor.

- Kütahya

Kütahya kent merkezinin en yoğun bölgelerinden Zafer Meydanı, Cumhuriyet, Asım Gündüz ve Adnan Menderes caddeleri ile Atatürk Bulvarı sessizliğe büründü.

Polis ve jandarma ekipleri, il genelindeki önemli kavşaklarda ve şehirler arası kara yollarında denetimlerini sürdürdü.

- Bilecik

Bilecik'te vatandaşların büyük çoğunluğunun kısıtlamaya uymasıyla normal günlere oranla kentte sakinlik hakim oldu.

Emniyet ekipleri, kentin en işlek noktalarında denetimlerde bulunuyor.

YKS'nin ikinci oturumu öncesi kısıtlamadan muaf tutulan öğrenci ve aileleri nedeniyle sabah saatlerinde kısmi hareketlilik yaşandı.

Kentin en işlek noktalarından Atatürk Parkı, Tevfikbey Caddesi ve Atatürk Bulvarı'nda araç ve insan hareketliliği azaldı.

- Çanakkale

Çanakkale'de de vatandaşların kısıtlamaya uydukları gözlendi.

Sokaklarda sınava girecek öğrenci ve veliler bulunurken İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, belirlenen noktalarda denetimlerini sürdürdü.

Çarşı ve Demircioğlu caddeleri ile Kordon Boyu'nda sessizlik yaşandı.

- Yalova

Yalova'da kısıtlamanın başlamasıyla sahil kesimleri başta olmak üzere kent genelinde sessizlik hakim oldu.

Şehrin giriş çıkış noktalarında oluşturulan uygulama noktaları ile 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı, İstanbul, Mimar Sinan, Şehit Ömer Faydalı, Fatih ve Gazipaşa caddelerinde denetimler yapıldı.

YKS'nin ikinci oturumuna katılacak öğrenciler ile velileri haricinde şehir merkezinde araç ve yaya yoğunluğunun oluşmadığı gözlendi.

- Balıkesir

Balıkesir'de başta Cumhuriyet Meydanı, Milli Kuvvetler, Edremit ve Vasıf Çınar caddeleri olmak üzere kent genelinde sakinlik yaşanıyor.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, trafik uygulaması yaparak araçlardaki kişilerin izin belgelerinin olup olmadığını kontrol ediyor.

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2021, 14:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0