hepsibethepsibet güncel girişgüvenilir slot siteleri

Bursa'da İşletmeler Bulut Teknolojisiyle Zaman ve Maliyetten Tasarruf Ediyor

Bursa, Türkiye’nin sanayi ve ticaret merkezlerinden biri olarak dijital dönüşüm sürecine hızla adapte oluyor. Özellikle işletmelerin e-dönüşüme geçişi, hem maliyetleri düşürüyor hem de operasyonel süreçleri hızlandırıyor. DİA Yazılım Genel Müdürü Suha Onay’a göre, Bursa’daki işletmeler tamamen bulut teknolojisine geçerek dijital dönüşüm süreçlerini çok daha verimli yönetebilir.

Bursa'da İşletmeler Bulut Teknolojisiyle Zaman ve Maliyetten Tasarruf Ediyor
banner98

Bulut Teknolojisiyle Daha Hızlı, Daha Verimli İş Süreçleri

DİA Yazılım Genel Müdürü Suha Onay, dijital dönüşümün işletmelere sunduğu avantajlara dikkat çekerek, “Bursa’daki işletmeler için e-dönüşüm ve bulut teknolojilerine geçiş artık bir zorunluluk haline geliyor. Rekabetin giderek arttığı bu ortamda, dijital dönüşüme ayak uyduran firmalar, hem yerel hem de küresel pazarda daha güçlü bir konuma sahip olacak. Bursa, ticaretin ve sanayinin kalbinin attığı şehirlerden biri. İşletmelerin e-fatura ve e-dönüşüm süreçlerine hızla adapte olması, onlara hem maliyet avantajı hem de operasyonel verimlilik sağlayacak. Bulut tabanlı sistemler, işletmelere her yerden erişim imkanı sunarak, iş akışlarını kolaylaştırıyor ve zaman tasarrufu sağlıyor.” dedi.

E-fatura ve e-dönüşüm süreçlerinde yüzde yüz bulut teknolojisi kullanan işletmelerin önemli avantajlar elde ettiğini vurgulayan Onay, “Geleneksel yöntemlere kıyasla dijital sistemlere geçiş, hata oranlarını minimize ederken, iş süreçlerini hızlandırıyor. E-fatura sayesinde satış ve tahsilat gibi işlemler anında gerçekleştirilebiliyor.” ifadelerini kullandı.

E-Dönüşüm İşletmeleri Korkutmamalı

E-faturaya geçiş sürecinin bazı işletmeler için karmaşık görünebileceğini ancak aslında oldukça kolay olduğunu belirten Onay, “Yeni kurulan veya belirli limitlerin altında fatura kesen işletmeler, kağıt fatura düzenleyebilir. Ancak Gelir İdaresi Başkanlığı’nın belirlediği limitler doğrultusunda e-fatura kullanımı giderek yaygınlaşıyor. İşletmeler için bu süreç, korkutucu değil, aksine büyük kolaylık sağlayan bir fırsattır.” dedi.

DİA Yazılım’ın sunduğu entegrasyon çözümleri sayesinde, işletmelerin e-fatura, e-arşiv ve e-irsaliye gibi dijital sistemlere hızlıca adapte olabileceğini belirten Onay, “DİA üzerinden entegrasyon hizmeti almak isteyen firmalar için aktivasyon sürecini aynı gün içinde tamamlayabiliyoruz. E-irsaliye ile ürün sevkiyatları, e-arşiv ile son kullanıcılara, e-fatura ile diğer işletmelere tamamen dijital ortamda belge iletimi sağlanabiliyor. İşletmenizi dijital geleceğe taşımak için bulut tabanlı sistemlerden faydalanarak maliyetleri düşürebilir ve iş süreçlerinizi hızlandırabilirsiniz.” diyerek sözlerini bitirdi.

DİA Yazılım AŞ: 2004 Yılında KOSGEB Teknoloji Geliştirme Desteği ile ODTÜ Teknokent’te kuruldu. Ticari yönetim sistemi olarak her sektörden KOBİ’nin iş yönetim süreçlerini kontrol ve takip etmelerini sağlayan, birbirine entegre çalışan ticari yazılımlar için çalışmaktadır. TÜBİTAK ve Avrupa Birliği destekli uluslararası Ar-Ge projelerinde yer alarak sürekli Ar-Ge yeteneğini geliştirmektedir. Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) yazılımı olarak, muhasebeden üretime, stok-depo yönetiminden diğer tüm satış ve satın alma süreçlerine kurumların iş süreçlerine verimlilik ve hız katmayı amaçlayarak yola çıkmıştır. Tamamen DİA Yazılım AŞ. tarafından geliştirilmiş özel bir altyapı üzerinde ve bulut teknolojisi ile çalışan DİA, SaaS (Software As A Service – Hizmet Olarak Yazılım) modeliyle pazarlanmakta ve KOBİ'lerin maliyetlerini düşürmekte, verimliliklerini artırmaktadır.

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0