Bursa Artvin Vakfı’nda yeni başkan Adnan Demirci

Bursa Artvin Vakfı’nda yeni başkan Adnan Demirci
banner98

Bursa Artvin Vakfı’nın bugün gerçekleştirilen olağan genel kurulunda geçerli 432 oyun 221’ini alan Dr. Adnan Yalçın Demirci başkanlığa seçildi. Mevcut başkan Osman Nuri Başaran ise 211 oyda kaldı.

Bursa’da Artvin Vakfı’nın bugün gerçekleştirilen olağan genel kurulunda Dr. Adnan Yalçın Demirci başkanlığa seçildi. Mesken’deki Artvin Yusufeliler Derneği lokalinde gerçekleştirilen ve Artvinlilerin yoğun ilgi gösterdiği seçimde, mevcut başkan Osman Nuri Başaran ile Dr. Adnan Yalçın Demirci yarıştı.

Kullanılan oyların geçerli sayılan 432’sinin 221’ini alan Demirci, Artvin Vakfı’nın yeni başkanı oldu. “Gelişim için değişim” için sloganıyla seçimlere hazırlanan Adnan Demirci, sonucun açıklanmasının ardından yaptığı konuşmayla takdir topladı. Az farkla kazandığı seçimden mesajı aldığını ifade eden Demirci, “Artvinliler diyor ki, birlik ve beraberlik içinde olalım. Ayrışmadan uzak duralım. Biz de bunu yapacağız. Aslında ben seçimi kazanmadım. Bu seçimi Bursa’daki Artvinliler kazandı. Bundan sonra hep birlikte doğduğumuz ve doyduğumuz şehre değer katacağız” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2022, 12:28

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0