banner102

BTP İstanbul il kongresine hazırlanıyor

BTP İstanbul il kongresine hazırlanıyor BTP İl Başkanı Fuat Şengül: Kur - faiz problemlerinin, işsizliğin, aşsızlığın, yoksulluğun çaresini genel başkanımız Hüseyin Baş Milli Ekonomi Modeli çerçevesinde ortaya koyacak.

BTP İstanbul il kongresine hazırlanıyor

Bağımsız Türkiye Partisi’nde (BTP)  kongre süreci devam ediyor.  

28 Kasım Pazar günü İstanbul il kongresi gerçekleştirilecek.

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’ın onur konuğu olarak katılacağı kongre öncesi İl Başkanı Fuat Şengül’den açıklama geldi.

Yaptığı basın açıklamasında tüm İstanbulluları kongreye davet eden Şengül, “Kıymetli İstanbullular, BTP İstanbul İl Başkanlığı 8. olağan il kongresi bu hafta sonu 28 Kasım Pazar günü saat 14'te Pullman Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Genel Başkan Hüseyin Baş beyin katılımıyla gerçekleşecek olan kongremizde yaşadığımız ekonomik sıkıntıların, kur - faiz problemlerinin, işsizliğin, aşsızlığın, yoksulluğun çaresini genel başkanımız Hüseyin Baş bey, Prof. Dr. Haydar Baş beyin yazmış olduğu Milli Ekonomi Modeli  çerçevesinde çözümleyecek ve çıkış yolunu çok önemli açıklamalarla ortaya koyacak.” dedi.

“Çözümün adresinde birliğimizi ortaya koyalım”

“Gelin tüm İstanbullular 28 Kasım Pazar günü saat 14't Pullman Kongre Merkezi'nde beraber olalım, çözümün adresinde birliğimizi ortaya koyalım.” diyen BTP İstanbul İl Başkanı Fuat Şengül, “Hepinizi BTP İstanbul İl Başkanlığı 8. Olağan Kongresi için 28 Kasım Pazar saat 14'te Pullman Kongre Merkezi'nde genel başkanımız Hüseyin Baş beyle buluşmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

BTP’den yapılan açıklamada da kongrede özel bir sinevizyon gösterimi yapılacağı, genel başkan Hüseyin Baş’ın da ekonomi ve güncel konularla ilgili olarak manifesto şeklinde bir konuşma yapacağı bildirildi.

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0