Belediyespor’dan dayanışma kahvaltısı

Gemlik Belediyespor ailesi kahvaltıda buluştu.

Belediyespor’dan dayanışma kahvaltısı
banner98

Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, aileleri, antrenörleri  ve yönetim kurulu üyeleri dayanışma kahvaltısında bir araya geldi. Sosyal Yaşam Merkezi Düğün Salonu’nda gerçekleşen kahvaltıya Gemlik Belediye Başkan Yardımcıları Bayram Demir, Zeynep Akış Serintürk, CHP ve MHP ilçe başkan ve yöneticileri, belediye meclis üyeleri, belediye daire müdürleri, Gemlik Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mustafa Doğan ile Gemlik’te faaliyet gösteren spor kulüplerinin yönetici ve antrenörleri katıldı.

Başkan Uslu: “Belediyespor Türkiye’de ilk on kulüp içinde”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından kürsüye gelen Gemlik Belediyespor Kulübü Başkanı Durmuş Uslu, kulübün branş sayısı ve branşlardaki başarı ortalaması ile Türkiye’de ilk on kulüp arasında yer aldığını belirtti. Başkan Uslu şöyle konuştu: “Kulübümüz 2009 yılında kurulduğundan bu yana ülkemizde birçok kulübün yapamadığını yaptı. Bünyemizdeki on branşta yetişen sporcularımızla pek çok kulübün altyapısına sporcular verdik. Geçtiğimiz haftalarda Bursasporumuzun altyapısına bir kaleci kardeşimizi gönderdik. Yönetimimiz yaklaşık iki aydır görevde. Bu sürede 130 madalya ve dört kupa kazandık. Bu başarılarda emeği olan değerli yönetim kurulu üyelerimize, antrenörlerimize ve Gemlik Belediyemize teşekkür ediyorum.”

Başkan Yardımcısı Demir: “Elimizden gelen desteği sağlayacağız”

Uslu’dan sonra söz alan Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Demir ise Belediyespor Kulübü’nü bir aile gibi gördüklerini belirterek “Gemlik Belediyesi olarak Belediyesporumuzun başarılı olması için maddi ve manevi ne gerekiyorsa yapacak, elimizden gelen desteği sunacağız. Başarı birlikten gelir, birlikten güç doğar” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından sponsorlara plaketleri verildi.

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0