Bayan Uzun Etek Modelleri

Kadın giyimi erkek giyimi ile kıyaslandığı zaman çok daha fazla ürün seçeneği vardır. Nitekim etek de sadece kadın giyiminde olan ürünlerdendir. Bu bağlamda etekler de kendi içinde kısa ve uzun etek olarak iki ana başlıkta toplanırlar.

Bayan Uzun Etek Modelleri
banner98

Uzun eteklerin modellerine bakıldığında belden lastikli olanlar, yırtmaç detaylı şort etek tarzında olanlar, şifondan yapılanlar, fırfırlı olanlar, çiçek desenli olanlar, volanlı olanlar, pileli olanlar asimetrik kesim olanlar, pötikare desenliler, puantiyeli olanlar, bohem tarzda olanlar ilk başta söylenebilecek olanlardır. Burada farklı beden ölçülerine göre etekler vardır. Farklı renkler seçenekleri mevcuttur.

Bayan Uzun Etek Fiyatları

Uzun etek fiyatlarına gelindiğinde ise kullanılan malzeme uzun eteğin fiyatını belirleyen en temel unsurdur. Bunun yanı sıra eteğin modeli de fiyatları etkiler. Üretici markasının fiyat skalası, ürünün nereden alındığını da fiyatları değiştiren unsurlardır.

Sizin de favoriniz bir uzun etek ise ürün rahatlığı da olan bu alt giyim parçasını https://www.roman.com.tr/uzun-etek adresinden son derece uygun fiyatlara satın alarak yıllarca kullanabilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2021, 09:59

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0