BAŞBAKAN ERDOĞAN İZMİR’E İNİŞ YAPTI!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Manisa ve İzmir mitinglerine katılmak üzere İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na iniş yaptı.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Manisa ve İzmir mitinglerine katılmak üzere İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na indi....

BAŞBAKAN ERDOĞAN İZMİR’E İNİŞ YAPTI!
banner98
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Manisa ve İzmir mitinglerine katılmak üzere İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na iniş yaptı.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Manisa ve İzmir mitinglerine katılmak üzere İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na indi. Erdoğan’ı, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İzmir Valisi Mustafa Toprak ve AK Parti İzmir Milletvekilleri karşıladı. Helikopter ile İzmir’den Manisa’ya geçen Erdoğan, Manisa mitinginin ardından yine helikopterle İzmir’e gelecek. Erdoğan, İzmir Gündoğdu Meydanı’nda yapılacak mitingin ardından İzmir Valiliği’ni ziyaret edecek, ardından Kaya Termal Otel’de gerçekleştirilecek Rumeli-Balkan Şurası’na katılacak. Geceyi İzmir’de geçirecek olan Erdoğan, yarın da İzmir Adnan Menderes Havalimanı yeni İç Hatlar Terminali’nin açılışını yapacak.
Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2014, 00:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0